tunjukkan aku.. | Blog BudakFadhilah

31.1.09

tunjukkan aku..

start//10:57pm


Lirik Lagu Tunjukkan Aku

Musik dari jiwa
Lagu dari hati
Cerita sepurnama
Canda dan menangis

Belum ku selami
Caturan terjadi
Lelah dipukul badai
Apa mungkin terlerai?

Oh…

*Soalan tersendu
Balas hampa bisu
Tuhan, tunjuk sesuatu
Apa dia yang satu itu?

Tunjukkan aku
Tunjukkan aku

Chorus:

Apa bisa ku cinta
Kamu seperti mana
Aku dicinta kamu?
Aku dijaga kamu?
Atau kamu terlalu
Indah buat diriku?
Beda dari diriku?
Aku pun tak menahu

(Repeat *)

(Repeat chorus 2x)

Aku pun tak menahu
Aku pun tak menahu

Apa bisa ku cinta?
Apa bisa ku cinta?
Apa bisa ku cinta?

Tuhan, tunjukkan aku


lagu ni saya blh layan sampai dekat sepuluh kali
sebelum tidur...
lirik dia amat mendalam..
hik3~
mungkin lagu ni dah ramai yang tahu...

tapi saya ttp nak buat entry ttg lagu ni gak...

first skali saya denga lagu ni,,,
dekat blog kak myra...
nak tanya takut...
then biarkan je lah...

tiap tiap hari gi blog dia dengar lagu ni dulu dulu..
kih3~
sekarang blog dia dah tukar lagu lain...

lepas tue,,,
bila dia dah tukar lagu lain,,
tak dapatlah saya dengar lagu ni lagi...

tak pe...
then,,,
saya balik kampung jumpa sepupu...
tukar tukar lagu...
terjumpa lak lagu ni...
apa lagi...
saya rembat lah...

jadi tiap tiap hari sebelum tidur saya akan
dengar lagu ni..
sangat best okay...

No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License