pendatang baru. | Blog BudakFadhilah

4.4.09

pendatang baru.

start//2:10pm


hye.hye
lama dah tak jenguk blog..
lama jugak rasanya dah tak update blog..
busy.
sibuk exam.
exam yang boleh membuatkan saya
pening pening lalat..
ngahahaha..


ok.ok
tak mau cerita pasal exam..
saya mahu cerita pasal pendatang baru...


hehe
akhirnya,,
saya dapat bela hamster..
satu adik saya punya,satu saya punya.
saya punya jantan,
adk saya punya betina.

puas hati.puas hati
beli mende alah tue guna duit sendiri.
abah tak nak layan.
sbb abah mmg tak bagi bela hamster..
kuman la,kotor la,itu la,ini la.
macam macam lagi lah abah cakap..

buat bodoh je..
haha
paling paling pun bising dua tiga hari je..
lepas tue senyap je ar..

mama pun sama..
mula mula mende alah tue duduk dekat rumah,
mama bising bising..
bila dah seminggu hamster tue ada,
mama plak yang lebih lebih.
tanya dah bagi makan ke belum,
tanya bila nak bersihkan tempat dia,
tanya itu lah,
tanya inilah,
sampai saya pun malas nak jawab.
TAPI
mama tak akan benarkan hamster tue
masuk kat bilik mama atau dekat dgn mama..
haha
geli katanya...

[ni kepunyaan saya]


apa apa je lah...


nyit pulak,,
daripada hari saya beli hamster tue,
mata dia pandangggg je kat hamster tue..
hak3~
jgn harap ko dapat nyit..
kalau kau buat gak,,
aku tempeleng dan halau kau..
nyiahaha....


dah.
tue je yang saya nak cite.
hehe
tak de yang penting pun.
saya cuma bosan je.
sebab tue update blog.


tapi kan,,
lepas ni ada lagi entry kot.
kot je la..
hik3~

apa apa pun,,
baca baca lah entry saya nanti yer...



No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License