mula rasa bosan. | Blog BudakFadhilah

20.4.09

mula rasa bosan.

start//6:58pm



Go to fullsize image

saya sudah mula rasa bosan.
bosan dengan friendster.
makin lama,
makin hambar.
hak3~

korang pulak cmana ek?
masih rasa frenster itu besh?


baik beralih arah ke facebook lak..
rasa rasa,,,
facebook lagi besh..
hehe

Go to fullsize image

saya baru ada akaun facebook.
memang agak ketinggalan zaman yek saya..

tapi akhirnya,
saya sudah ada.
hehe

tak ada mende lagi yang saya nak bebelkan,

cuma

saya sedang tertekan..
sejak akhir akhir ni,,
banyak gila no yang saya tak kenal,,
mesej mesej and miscall saya..


ada sesetengah tue send mesej mesej lucah.



geram gila sampai rasa macam nak tuka no phone.
tapi sayang la kat no tue.
no tue ada orang bagi.
arghhhhhhh.

saya kene sabar !!

buat bodoh sudah.
biarkan orang orang gila atau
lagi senang saya panggil binatang
hidup dalam dunia mereka sendiri.


saya rasa macam nak publishkan je number
number diorang.
tapi nanti saya jugak yang susah balik.
jadi tak payah la..
tak perlu dilayan orang yang macam tak sekolah tue.

habis cerita.

bye

p/s:tuhan itu maha adil.

8 comments:

fjie said... Reply to this comment

betol..
fster bosan..
stuju2x!!

aizul said... Reply to this comment

sebagai duta frenster saya menasihatkan anda terus je dgn frenster..

lagipon..facebook gle babi tak besh..

nur fadhilah said... Reply to this comment

fjie-hehe
frenster sudah agak agak buhsan..
ngee~~~

nur fadhilah said... Reply to this comment

aizul//duta frenster??apakah???
hahaha

saya masih setia dengan frenster le..
tengah pergi ke dunia facebook pulak..

ngeh3~

nadeeya said... Reply to this comment

fster mmg bosan pon.da try daa wt facebook.tp x jd.haha.xrety ahh :P
myspace ade?

nur fadhilah said... Reply to this comment

nadeeya// hik3~
sejak akhir akhir ni je la frenster da buring..
g la buat akaun facebook...

myspace??
ada...

:)

Enosroy Masangkil said... Reply to this comment

bole aku menyampuk sini..hehe..sori tuan punya blog.
aku pun tak main fstr dah..
FACEBOOK mmg bagus..
stuju dgn opini kmu..

sama kenalan..

enos.

nur fadhilah said... Reply to this comment

Enosroy Masangkil// thanx atas komen anda..

facebook mula menarik perhatian aku..

salam knalan juga..

:)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License