sekitar forum. | Blog BudakFadhilah

16.4.09

sekitar forum.

start//6:02pm


sorry atas kelewatan update blog..
hehe
tak seperti yang dijanjikan..

apa apa pun,,
saya dah pun update...
jadi,,,
teruskan membaca kalau mahu..

kalau tak mahu boleh blah yer..
terima kasih.



tak banyak pun pic yang dapat di snap,,
sbb camera lambat sampai..
cikgu le lembab!

dan...dan....

masa group saya berforum,,,
camera belum sampai.
jadi tiadalah pic saya dan group saya..
benci!


seram sejuk time tue..
hik3~

dan...
dan....

team saya dapat no. 2..
ni semua sebab saya dan kawan saya agak tergagap sikit.
ngahahahahahhaha....

malu giler gak time tue..


tapi cikgu cakap isi kteorg bagus,,,
cuma....
tulah..
penyampaian kteorang..
hehe



dan..
dan...
salah seorang budak team saya,
menang best speaker..
rugi saya tak percayakan dia..

last last saya tak dapat apa pun.
suruh dia relaxxx,,
saya yang gelabah..

suruh dia jgn gagap,,
saya yang tergagap gagap n tersasul sikit.

hehe
dah lah.
malas nak cakapa lagi..
tengok je la pic pic kat bawah ni yer..


[farahin,saya,jafina]


[saya,jafina]


[team no berapa ntah]


[team no 3]


[lagi pic dowang]

[syiera,acara selingan]


[berusaha baiki hubungan]


elektrik tak ada..
jadi tak payah guna microphone...
selamat...

pertandingan ni buat dekat kelas je..
kelas yang buruk..
harap maklum..
ahahahahha...


takde la berapa gempak pun kan..
biasa biasa je..
ehehehehehe


nak tamatkan entry..
kejap lagi ada tuisyen..
kimia!

benci kimia.
susah dan pening!


ahhhhhhhhhh!!




4 comments:

joegrimjow said... Reply to this comment

baru blajo baut iklan nuffnang
tp xjadi
aiyokk

nur fadhilah said... Reply to this comment

baik guna advertlets..
nuffnang macam leceh...

Liena Cutez said... Reply to this comment

hyep..nk tnye cket...spe 1st forum??skola mner?

nur fadhilah said... Reply to this comment

Liena Cutezni forum suka suka dalam sekolah je la..
hik3~

:P

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License