rumusan semalam. | Blog BudakFadhilah

23.3.09

rumusan semalam.

start//4:58pm


Refuse/resist by SofiDofi


post ni patutnya keluar semalam..
tapi tak sempat nak update..
hik3~

nak komen tentang cuti yang tak berapa cuti
kali ni..
hehe

cuti kali ni tak best sebab ada tetamu..
kene melayan tetamu...

cuti kali ni tak best sebab kene pergi sekolah
tiap tiap hari..
konon konon mau practice...
setiap hari daripada pukul lapan sampai duabelas..
letih.penat


cuti kali ni tak best sebab kerje sekolah melambak..
kononnya sebagai bekalan..
tak mahu otak berkarat..
katanya..
hak3~


cuti kali ni tak best sebab tak pegi jalan mana
mana pun..
hanya terperap dekat rumah dan sekolah...


cuti kali ni tak best sebab hanya balik kampung sahaja..
macam dah tak ada tempat lain nak pegi...
kalau pergi berkelah pun ok gak an..
tapi tak de pun..

cuti kali ni tak best sebab abah dengan mama kerje..
tak da masa yang terluang untuk saya..
ngahahahaha..
ayat macam siot..
haha


puas hati dapat luahkan..
puas ke??
heeeeeeeeeeee.. :P


[006/365] All You Can Do Is Smile 1.6.9 by daniela//amaya


semalam tiba tiba abah ajak balik kampung..
kene pergi gak...
kang kalau tak ikot bising..
jadi dengan lemah longlainya saya pun ikut..
ngeh3~


kerje sekolah separuh dah siap..
yang lain baru hari ni nak siapkan..
haha
pemalas betul..

tak kisah...
tak kene marah pun...
cuma kene bebel dengan mama je..

minggu depan ada exam lagi..
takot...

perkataan exam ni akan saya sebut setiap kali
saya buat entry untuk mengingatkan saya..
haha
tarikh makin dekat..

Exams !!!!! by QiYaDiYa

apa apa pun,,
saya sedang berjuang sedaya upaya..
ecececece...
hanya doakan saya sahaja..

terima kasih..


noa tecik:muzik aku dapat 60% je..
hampas betul.benci.sedih.




#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License