lupa plak... | Blog BudakFadhilah

5.3.09

lupa plak...

start//3:03pm




Pinky: hmmm... let me think... by Kiwi_GaL

bila saya baru nak klik blog kawan kawan...
saya teringat pulak masa kat kem hari tue...
jum baca cerita saya..
hehe


kem ni ok ok jerk...


nak kata tak mencabar,,mencabar la gak...
nak kata mencabar sangat,,,tak boleh...
sbb kem ni adalah kem yang paling selesa dan best yang
saya penah pergi setakat ni...


semua aktiviti saya buat....
best taw...
wall climbing::flying fox::kayak::water confidence
semua saya buat...

.wall climbing.
susah nak buat..sakit tangan dgn kaki..tapi best...

.flying fox.
mula mula takut nak buat..tapi bila dah buat sekali,,
rasa macam nak buat berkali kali pulak..haha

.kayak.
biasa je kot..sbb saya mmg selalu berkayak...hehe^^
tp bila saya da lama tak buat,,rasa macam takut pun ada gak..

.water confidence.
aktiviti ni paling saya takut...air sungai tue da la dalam..
plusplus saya tak tahu berenang..jadi bila dia suruh terapung
atas air tue,,rasa macam nak terbalik plak...mmg terjerit
jerit la gak time ni...haha




dak mama pun buat semua aktiviti ni...
haha
klaka nengok mama buat wall climbing...
hak3~


saya kata kem ni kem yang paling selesa sbb,,
kat sana kteorang tidur kat dalam dorm...
makanan terlebih daripada cukup...
tempat mandi dgn sembahyang semua lengkap...
sbb tue saya kata selesa...


kene marah marah sikit dgn cikgu tue biasalah...
saper suruh budak budak jantan tue lembab...
kan dah kene tengking..
haha



tapi ada satu mende je yang saya tak puas hati kat sana...
budak budak pengawas yang mengada ngada++lembik...
sikit sikit sakit...

bukan sakit betul pun...
bila bawak g klinik,,,
tak de apa yang sakitnya...
bodo an dorang tue...
berlakon punya pandai...

dulu da pena wat hal sekali kat camping dekat cameron...
sekarang atas darat yang cuaca biasa ni pun dia
wat sakit lagi...
mengada gila...
rasa macam nak tampau je..
tapi sabar,,
anak orang tue...

lantak lah dia kan...
janji saya happy...
happy ke??
happy la gak walaupun budak tue satu group dgn saya..
hampeh betul...
haha


bila tiba malam kebudayaan,,
kumpulan saya kene buat tarian...
mmg cam tuuuutttt betul tau malam tue...
malu...
haha^^

ok lah...
cuba korang fikir...
dapat ke korang pikir nak buat step apa dalam masa dua hari
yang dipenuhi dgn aktiviti yang padat..
tak mungkin la kan...
jadi kteorang pun buatlah apa yang termampu...
haha

kumpulan kumpulan yang kene buat sketsa semua buat best...
ye la...
kan senang je...
sbb tue boleh buat....



apa apa pun,,,
kat sana byk la gak mende yang saya belajar...
kat sana jugak lah saya tahu,,
yang mana satu betul betul orang yang layak
saya panggil kawan...
dan
yang mana satu patutnya saya jangan kawan....


minggu depan ada lagi kem...
sepatutnya saya pergi...
tapi mama pulak tak bagi...
tak pe lah..
saya pun malas nak tinggal tinggal kelas lagi...
dah penat...
nanti asyik tak faham je memanjang...


lagi pun,,,
kemungkinan besar,,
lagi dua tiga bulan akan ada satu lagi kem..
hehe

tak sabar lak rasanya....


lupa plak,,
masa camping ni berjalan,,,
saya tak sempat ambik sebarang pic...
kamera tak blh bawak....


kalau lah kamera ada masa tue,,
mesti korang semua dapat tgk macamana
muka saya dipenuhi dengan 'masker' lumpur,,
tgk time saya telolong masa buat flying fox,,,
tgk betapa happy nye saya dgn kawan kawan kat sana,,
tgk muka saya penuh dgn tepung,,
badan basah kuyup,,
dan macam macam lagi lah.....
hak3~


itu semua satu memori yang akan tersemat dalam
ruang kepala otakss saya....



#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License