happy sangat | Blog BudakFadhilah

16.3.09

happy sangat

start//8:34pm



yeee....
saya happy sangat...
nampak pic kat atas tue??


nyiahahahahha..
rasa nak menjerit.
BM saya sebenarnya 'A' selepas disemak semula..
alhamdulillah...


walaupun 7A je,,
saya tetap bersyukur.

mula mula,,
tue dah pasrah dah..
kononnya.
sebab tak ada surat balasan pun ttg semakan semula
saya tue..

tapi petang tadi masa abah nak pegi kerje,

abah kata ada surat..
ika yg ambik n bukak surat tue dengan mama..

bila tgk je result tue,,
kteorang menjerit n ketawa dekat depan pintu pagar...
nyiahahahahaha..
macam hape je...

apa apa pun,
saya happy sangat sangat..

alhamdulillah.
berbaloi RM30 buat semakan semula..
hik3~


saya terfikir macam nak menjerit bg tahu je yg BM saya 'A'
kat kawan kawan atau cikgu cikgu atau orang orang yang
sindir dan ejek saya dulu masa result saya keluar
sebab BM saya 'B'!!!

tapi dosa an.
biakan je la
haha



masih ingat yang semalam saya cakap kawan abah nak
datang rumah???
dorang dah pun sampai melaka tengah hari tadi...


petang tue dorang ajak keluar...
saya ngan adik adik sebagai penunjuk jalan tak bertauliah..
ahaksss~~~


kteorang cuma pergi menara taming sari dgn eye on
malaysia jerk...
hik3~
keluar pun dah petang,,
tempat tempat tue je lah yang sempat pergi...
ngeheeeeee~


perbelanjaan di tanggung penuh oleh kawan abah tue...
ye la..
anak dia pun sorang jer.
so kteorg ni cuma memeriahkan je.
kononnya...
hak3~

kat bawah ni ada la seciput picture yg saya dgn adik
snap..
hehe



[budak ni anak kawan abah..]
[comel ark???]
[tembam]
[budak itu sebelah kiri okeyh]





konklusinya,
saya sangat happy.

bukan sebab saya jalan jalan..
TAPI
sbb result saya..
muahahahahahahha

alhamdulillah...

7 comments:

Siti.Mohalisa said... Reply to this comment

tahniah ye kak :)

WeBViDeOKLiP said... Reply to this comment

tahniah!!
bagus2

nur fadhilah said... Reply to this comment

siti & WeBViDeOKLiP
thanx.. :)

Purplelito said... Reply to this comment

tahniah.ye la berbaloi ah duet tuh kan..hehe,nway,tahniah2

nur fadhilah said... Reply to this comment

purplelito
thanx yup..

:)

frahynx rose said... Reply to this comment

wah2....congrat ye!mst hepi kan..
adek..f4 neh pntg..stdy leklok taw.
jgn jd cm sye..huhu..
nyesal nk back up manyak neh..
tulun!!

nur fadhilah said... Reply to this comment

kak frahynx
thanx..
akan ku ingat pesan mu itu..

:]

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License