dilema | Blog BudakFadhilah

15.3.09

dilema

start//9:17pm


150 • 365 :: COnFUSeD by ~ maitexu ~


dalam dilema..
saya dipaksa manyertai dua pertandingan..

pertandingan pantun//pertandingan perbahasan


saya tak tahu lah nak ikutkan ke tak nak..
kalau debat ok lagi..
tapi pantun tue..


debat ni pun tak sure lagi...
masih dalam pertimbangan..

saya ni da la penakut sikit...
tergagap gagap nanti..
entah.
saya tak tahu...

tapi saya nak masuk pertandingan pertandingan tue..
cuma saya takut dan tak yakin...
takut gagap//gugup//terkejal//tergamam nanti...


ada apa apa nasihat untuk saya tak??


bila fikir fikir balik,,
saya rasa tak yah la masuk dua dua pertandingan...
exam pun dah nak dekat...


eeeeeeeeeee...
entah lah..
malas nak fikir...


ada sape sape nak bagi pandangan tak???



4 comments:

fezaL Mohd said... Reply to this comment

debat lagi besh
pantun ni payahhhh.

;)

gud luck.

nur fadhilah said... Reply to this comment

ye ke??
rasa macam dua dua susah..

apa apa pn,,
thanx sbb bagi komen..
hik3~

:D

frahynx rose said... Reply to this comment

fadilah!
berbakat sggh ye kamu neh..
erm..i think msuk debat lah..
leh kita debat sma2..hehe..
etceli kan..
debate neh bgs sgt..
n public speaking adlh sgt penting tmbh2 lah skrg neh..
gagap or takut smua tuh biasalah..
debat neh kena byk training taw..
lma2..gagap n nervous x jd mslh dah..
pcayalah..
practise make perfect ya adek!

nur fadhilah said... Reply to this comment

kak frahynx

hehe
tgk lah macamana nanti..
belum tau lagi nak join ke tak nak pertandingan ni..

byk lagi kerje lain yang belum diselesaikan..

debat ni macam nak isi masa je..
hehe

thanx sbb bagi pandangan..

:)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License