Perlukan kekuatan sahaja. | Blog BudakFadhilah

9.5.11

Perlukan kekuatan sahaja.


salam semua.

akhirnya, dah buat keputusan mana saya patut pergi. pergi UTP kut. tak tau lah kalau tiba tiba hati ni berubah malam nanti pulak kan. siapa tahu kannnn kuasa ALLAH  :')


memang emo habis dua tiga hari ni bila nak kena buat keputusan. kejap matriks, kejap UTP, kejap UITM. memang runsing sampai tak lalu nak makan, tak boleh tidur. ish, dah macam orang sewel pun ada.

nak buat entri Hari Mama(hehe) dengan birthday mama sabtu lepas pun tak ada nafsu. malas. hadap saham dekat Empire Avenue tu je. eh, best tau saham saham mende ni semua. awak pun jom lah join main saham ni. ekekekeke,

saya punya emosi nak buat pilihan tu, boleh menangis tak memasal tau. orang lain salah cakap sikit je dengan saya, air mata dah meleleh. bengong. seharian macam tu. pagi tadi lagi lah emosi bila bangun tidur je orang lain tak ada dekat rumah. tak boleh jadi ni. ada yang melalak lagi nanti. terus call kawan ajak keluar. nasib baik boleh. mekaseh JAFINA  :')

pasal yuran semua, alhamdulillah abah masih boleh tanggung. sekarang abah cuma kata, belajar betul betul dekat sana. tu je.

korang jangan lupa doakan saya. walaupun saya tak kenal korang, saya sentiasa doakan yang terbaik untuk pembaca blog www.nufaa.com ni. hihi 
(ni bajet angel ke hape ni)  =.='

hati ni, bila bila masa je boleh berubah. perlukan kekuatan sahaja.

No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License