mungkin kerana terpaksa. | Blog BudakFadhilah

13.8.09

mungkin kerana terpaksa.

start:5:09pm


penat giler hari ni.
balik pukul empat lebih.
phewwwww, mama meeting.

ish, ish.
makin takut dengan H1N1.
hari ni tak silap dah mencecah lima puluh
orang yang terkorban.
angka yang agak tinggi.


ok. ok.
malas nak cakap pasal nie lagi.
buat hidup dalam ketakutan jer.


ehem, ehem,

akhirnya,
sekolah saya,
SMK BUKIT BARU.
menjadi sekolah harian cemerlang
peringkat kebangsaan
. wehuuuuuu.
tak sangka gila. haha

treble clef - Bottlecap earrings by CrankyPickle

lepas ni mesti ada habuan yang
akan diterima.
jasa budak budak muzik tak dilupakan.
=]


erm,,,,
apa lagi yang saya nak cakap ek ?
tadi bukan main lagi kepala hotak
ni ligat beputar.
sekarang tak terkeluar pulak.

berhenti sejenak.
berfikir.

--------------------------------------------------------

hurm,

nak story pasal kawan.

kesian kawan saya.
kawan BAIK saya.
dia sekolah lain.

sekarang dia sorang sorang jer.
pakwe dia dah pindah sekolah.
ikut family.
kawan kawan yang lain semua dengki
dengan dia sebab markah exam dia
melambung lambung.

jealous la kiranya ni.

lepas tue,
bila tak puas hati dengan kawan saya ni,
diaorang pergi sebarkan mende mende
yang buruk pasal kawan saya.

kesian dia.
tapi saya tak tahu apa yang saya boleh buat.
yang saya boleh tolong,
hanya bagi nasihat supaya tak give up je.

huh.
budak budak yang dengki dengan dia tue,
dulu semua kawan baik dia.
memang tak sangka betul.

Fuck you by regulus21


hidup nie memang ada pasang surunya.
kejap kita dekat atas,
kejap kita dibawah.

saya juga sedang menerima hakikat.
memang payah menelan perkara yang pahit.

tapi kita mesti !


2 comments:

Siti.Khatijah said... Reply to this comment

apa cerita kakak form 123456 yang meroyan tu ?

nur fadhilah said... Reply to this comment

siti//
ntah. muka selamba jer. pasal boyfren lah. heeeee.. nta pe pe la..

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License