Paling sempoi ah. | Blog BudakFadhilah

29.8.11

Paling sempoi ah.

salam Ramadhan yang ke 29  :)

 
#tumblr
ok, soalan klise. macam mana dengan persiapan raya korang ?

ok, rasa macam bangang bila tanya soalan macam tu bila esok nya dah nak raya  -.-

baru sampai Melaka jumaat lalu pukul 6. lepas tu sibuk iftar dengan family. esoknya, baru teruskan misi persiapan raya. ke hulu ke hilir, apa pun tak dapat. agaknya banyak yang cantik cantik dah sold out. yang tinggal semua tak berkenan. ok ah, tak pe ah kan. sebenarnya dalam hati dah kata, kalau tak jumpa jugak ni, redha je lah.

semalam, hari Ahad, jalan lagiii. kali ni, pukul 9 pagi dah keluar rumah. balik rumah sekejap pukul 2, mama dah tak larat. call member baik, Jafina, ok jom!! teman aku shopping!! beresss, sambung shopping dengan dia. tapi sekejap je. kena balik Muar pulak. kalau tak, memang sampai malam saya tak balik balik. hihi  :B

dapatlah sehelai baju kurung dengan benda benda yang berkaitan. hihi, thanks mama ! tapi ada lagi yang saya tak dapat ni. hari ni, Isnin, nak pi cari jugak. ish, geram lah selagi tak jumpa apa yang di-nak-kan tu.

ok, untuk berjuang esok, Isnin, kena tidur awal. sekarang dah pukul 12.48am. jadah apa nak tidur awal lagi ni. eh, tak apa. ada masa lagi untuk rehatkan apa yang patut di-rehatkan. ok.

bye. // tahun ni harap dapat puasa penuh. wohoooooo  :D

 
#tumblr

No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License