Orang lain dah lama ada. | Blog BudakFadhilah

21.8.11

Orang lain dah lama ada.

salam. keh keh keh.

dah masuk Ramadhan ke-21. huwaaaaa, dan belum pernah lagi berbuka puasa dengan family dekat Melaka. tengok kuat ke tak kuat saya ni. tak pernah pernah berpuasa jauh dengan family, first time bedepek terus duduk jauh yang tak berapa jauh ni dan kena berpuasa dengan kawan kawan je.

rupanya bukan saya sorang je yang rasa sedih bagai ni semua. kawan kawan pun ye jugak. ye ah. siapa yang tak rasa sedih kan. bak kata kawan saya,'aku rasa nak menangis weyh masa kat bazar tadi. kan bagus kalau ibu aku ada'. ish, dengan saya saya sekali rasa nak menangis. heh

eh, ni macam dah terlari topik sikit. cuba tengok gambar dekat bawah bawah ni. jap eh.

jeng jeng jeng


 

hihi, gedik gedik nak ada jugak. dah bosan sangat petang tadi. lepas tu terasa ah macam nak buang masa. padahal ada je kerja yang lagi berfaedah yang boleh buat. padahal boleh je hadap buku ekonomi. sebab selasa ni ada test 2. aduhaiii. tak apa lah, masa tak boleh diundur. keh keh keh

dah tu, meh pandang ke masa hadapan pulak. meh ramai ramai like page ni dekat facebook. hihi



thanks. bye.

8 comments:

Liyana Lunia said... Reply to this comment

dah likeee dh siap baling mercun bola HAHA

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

keh keh keh. thanksss. retis like page kitaaaa. terharu.

padahal kita yang recommend kan. hihi :P

kaizen said... Reply to this comment

rilex laa.. sy pon x balik lg... buke sorg2 n kwn2 jerr...

*be strong... nnt da keje lg ssah nk balik buke ngan family... kalo da kawen lain citer...

.izzati liyana. said... Reply to this comment

hep. pegi baca buku sana. sempat lagi online yek. adat student lah tak puasa dengan family kan. dah habis belajar nanti boleh buka tiap2 hari dgn fmly. saya pon setelah 4 tahun tak puasa dgn fmly, akhirnya, dpt juga puasa penuh dengan fmly. :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

kaizen//
hehe. dah kawen lain cerita kaan.

dah habis relax. lepas ni, yay, lagi berapa hari je nak balik rumah ni. hihi :P

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

.izzati liyana.//
kena bersosial kejap. hihi

cepat cepat lah habis belajar. lama tu nak tunggu 4 tahun. haishhhh

Encik JI said... Reply to this comment

hari2 brbuka ngn family. hehe.

sbarlah. nnt kita berbuka sama2 ye. Encik Ji pn family gk. :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

huwaaaa, jelesnyaaa.

sebab sabar lah blh tunggu sampai Ramadhan ke 26 ni. ececece, ada rezeki baru blh berbuka sama. hihi :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License