Tak apa apa lah. | Blog BudakFadhilah

8.7.11

Tak apa apa lah.

salam semua.

Four teas. by DJ Bass

rasa macam dah lama tak menaip dalam keadaan selesa macam ni. i mean, menaip dari rumah. boleh duduk dekat mana mana kita suka, dalam keadaan nyaman. tak terkejar kejar. heh, dah lebih sebulan pun kan since saya pergi UTP tu.

sekarang tengah cuti mid sem untuk budak budak UTP. cuti 4 hari je ok. 4 hari je. errrr,

tak apa apa laaa. 4 hari pun, 4 hari je lah. daripada tak ada langsung kaan. dapat jugak merasa balik Melaka ni haaa. pengalaman weyh balik naik bas, lepas tu naik KTM, pergi BTS TBS apa tah nama tu, lepas tu naik bas balik pergi Melaka. fine, tak nak balik naik KTM lagi. tak mo macam tu lagi. terseksa. nak balik cara lain pulak lepas ni.

biar pun 4 hari je cuti, nak pastikan semua benda yang saya tak dapat dekat Tronoh tu, saya dapatkan dekat Melaka. apa yang tak dapat dekat Tronoh ? banyak. dekat sana bukan nya saya boleh keluar keluar pergi ipoh nak bersuka ria bagai. balik melaka ni lah merasa shopping, wayang, karok, makan makan.

aaaa, syurganya rumah kita niiii. syurganyaaaaaaa.

nasib baik balik sana nanti ada orang hantarkan. hihi, senang sikit nak bawa barang barang yang super banyak ni. mana tak banyak nya. stok makanan, stok bajuuu, blablablabla. ye ah, balik Melaka sehelai sepinggang. balik perak, sebakul seguni barang. keh keh keh

eh, nak kena bersiap. misi seterusnya. nak melawat rumah rumah lain pulak. malam tadi dah melawat Jusco lama ni haaa. hari ni target Jusco baru dengan Melaka Mall. boleh ?   =.='   hihi

Melaka Mall by aran but whothehellgivesadamn

ok bai.

2 comments:

aleen aiden said... Reply to this comment

sedey juga sbenarnye cuti mid sem 4ari je..hu3.bertabahla ye! ^_^

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

memang menyedihkan. wuuuwuuu :(

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License