Rupa baru. | Blog BudakFadhilah

21.7.11

Rupa baru.

salam semua.

hihi. lain tak rupa blog ni ? aisehhh, akhirnya bertukar juga selepas dua tahun setengah dengan rupa yang sama. thanks to kak Ilham Liyana. cepat gila servis akak ni. kesian dia layan karenah pelanggan dia ni  T____T

sebenarnya blog ni belum siap lagi =.='  ada sikit sikit lagi nak tambah dekat bahagian sidebar. tapi terlampau sibuk lah sekarang ni. banyak hal sangat sangat sangat. nanti bila free baru nak hadap blog ni betul betul, sekarang memang tak ada masa. huwaaaa, rupa blog ni yang lama lupa nak print screen. adeiiii.

aaaaaa, ada meeting lepas ni. tengok ! sekarang sangat sibuk. esok ada quiz. minggu depan ada test.

eh, macam mana dengan rupa baru blog ni eh ? ada orang nak komen tak ?  :B

ok bye. nak bersiap.

4 comments:

eiYja_cHum3yl said... Reply to this comment

lawa la rupe baru ni...simple dan kemas...

wan nurafifah hani said... Reply to this comment

comel gile weyhh. nak binatang kuning tuuu. DILAHHH !!!!

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

eiYja_cHum3yl//
thanksss :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

wan nurafifah hani//
HAHAHAHAHA. sabau ekkk ~

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License