tittle??? | Blog BudakFadhilah

16.2.09

tittle???

start//5:35pm



sesungguhnya,,,
addmath itu macam taik!!
biology itu macam jamban!!
physics pulak macam belacan!!
math mod macam lalat!!

aku tak tahu apa dah jadi!!!
aku blur bila tengok kertas soalan...

tp,,,
aku akan cuba terima walau apa jua result aku nanti...

betul kata kakak kakak yang ambik pure sc ni,,,
bila study mmg nampak mudah...
tapi bila exam mmg susah nak mampos...

blank terus kepala hotak aku...

apa plak soalan yang akan keluar esok yer???
ntah...
aku pun tak tahu...

nak study sekarang...
nanti menyesal....


4 comments:

bee said... Reply to this comment

ewah...power giler ayat dier..siap megutuk subjek yg diamiknye...kalu terus mengutuk,kan bkn x dpt jwb..memg garenti x dpt jwb...ape2 pon..sabaw....

nur fadhilah said... Reply to this comment

hehe...bukan kutuk apa...cuma geram giler je...tak sangka lak blh klua soalan soalan camtue..hehe...
tgh bersabaw la ni...

bee said... Reply to this comment

pape pon..hepi study k syg..ade ym...cantik la page dier..ajarla akk...

nur fadhilah said... Reply to this comment

hik3~
thanx...
ym??
ada...
mau ker??
cantik ke blog saya ni kak..
haha
akan membantu apa yang mampu...
ececehh...
haha

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License