rasa kecut.. | Blog BudakFadhilah

15.2.09

rasa kecut..

start//9:03pm


tiba tiba malam ni aku rasa kecut pulak...
esok exam....
baru terhegeh hegeh nak bukak buku...
lantak lah...
aku terima je result aku nanti..
mungkin...

time aku nak study ni lah ada orang atau lbh bagus
aku panggil setan agaknya yang datang mengganggu aku..
miscall,,mesej...
macam tak ada kerje lain....
perangai mmg macam lahanat betul...
aku nak belajar la setan...

terus hp tue aku off letak bawah bantal...
bila hati da geram geram,,
terus tak boleh belajar...
hadap je la blog ni kejap....

esok ada paper addmath,,bio,,math mod,,physics...
semuanya subjek yang aku suka kecuali bio...
ya ALLAH...
bantulah hamba mu ini...

kerje sekolah pulak,,,
jangan cakaplah..
menimbun...
ni semua homework time aku tak ada kat sekolah...
apa boleh buat..
aku kene lah jugak buat...


aku rindulah nak balas balas komen dengan kak irine,,,
adibah dan kawan kawan yang lain...
tapi tak ada masa...
bila agaknya yer masa nya akan tibe...
adeh.....
menanti..


mungkin blog ni akan jarang di update lagi...
vitamin M sudah mula menyerang...
MASA dan MALAS...
tapi...
mungkin lah...


kalau dah bengang,,sedih,,happy,,atau apa apa je lah,,
blog ni lah tempat aku meluahkan apa yang aku rasa...



3 comments:

ArTiSyA said... Reply to this comment

kak fadhilah boleh tanya x?

ArTiSyA said... Reply to this comment

macam mana nak letak gambau2 kat tepi tuh?
Plizz bagilah tau...

nur fadhilah said... Reply to this comment

gambar yang mana??

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License