MFR Studio ni menarik ! | Blog BudakFadhilah

24.3.13

MFR Studio ni menarik !

Assalamualaikum. Hai.

Ni nak share ni. Nak share hmm benda yang berguna untuk kita sebagai orang islam. Korang study chart ni elok elok tau.



Menarik eh cara MFR Studio ni share benda benda yang bermanfaat untuk kita. Refer entri Antara Usaha Untuk Khusyuk Solat. Gambar tu pun daripada MFR Studio sebenarnya. Banyak orang orang share hasil MFR Studio ni dekat facebook ni sebenarnya.

Masa tu aku macam tak ada masa sangat nak pergi cari tau apa lagi produk MFR Studio ni. Lepas tu baru lah aku google bagai tentang MFR Studio. Ni info tentang MFR Studio dekat blog mereka. Korang baca lah nanti. APA ITU MFR STUDIO?

Aku baru tau benda benda macam ni. Sebab masa cuti baru lah ada masa nak cari tau itu ini. Kalau tak, mana ada masa duk online 24 jam je kan.

Aku macam bangga gila ada produk macam ni untuk sebarkan ilmu dalam kalangan orang islam. Dihasilkan daripada orang orang kita jugak. hmm. Menarik, yet berguna untuk kita semua kan! Kalau siapa yang suka baca komik pun, MFR Studio ada sediakan komik.

Tak silap aku, at the end of komik komik tu nanti, mereka ada selitkan potongon makna ayat quran atau hadis. Kira macam pengajaran yang kita dapat daripada cerita tu lah. So takde lah cerita tu kosong tak bermakna kan. hmm. Tak silap aku lah, sebab aku tak habis tengok tengok lagi page tu. hehe

Untuk korang tengok lebih banyak poster atau komik atau apa apa produk MFR Studio no, ni aku ada sediakan link untuk page facebook mereka dengan blog mereka. Tak payah korang penat penat nak google semua eh.


Hanya sekadar berkongsi :)

2 comments:

waddah jannah said... Reply to this comment

nice entry ,, nak share boleh?

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

@waddah jannah -- boleh boleh. terima kasih kalau share dgn yg lain :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License