Semester dua tamat. | Blog BudakFadhilah

14.1.12

Semester dua tamat.

yayyyy. semester dua dah habis. yayyy.

kayy, aku dah boleh terima hakikat yang cuti semester dan cuti pertengahan semester adalah sangat sikit. rasa macam tak cuti pun ada gak. tapi bersyukur lah  -.-

sekarang, nak rest betul betul dekat rumah. betulkan balik jam tidur yang rasa macam dah senget ni. penat yang amat. dah biasa tidur pukul 3 4 pagi. nak pejam mata walaupun dah penat pun tak boleh. alahai, tak boleh lah kalau terus cenggini.

sekarang, nak berdoa pointer semester dua ni lebih baik dari semester lepas. rasa macam dah berusaha ke tahap maksimum dah. tapi entahlah. doakan please :)

sekarang, nak berharap untuk dapat up entri entri lebih sikit dekat blog ni. dah macam blog terbengkalai. entri tak ada manfaat langsung since habis sekolah ni. tu lah. otak terperap je  -.-

sekarang, nak bermanja dengan mama abah and adik adik. lulz -.-


sekarang, i mean sekarang, nak tweeting. jumpa dekat @FadhilahMn

bai.

No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License