Kecamuk. | Blog BudakFadhilah

31.1.12

Kecamuk.

Bila duduk jauh dari rumah ni,

kena fikir, hari ni nak buat apa.
kena fikir, nak pakai baju apa.
kena fikir, hari ni nak makan apa.
kena fikir, hari ni duit tinggal berapa.
kena fikir, nak makan dekat mana.
kena fikir, kelas dekat mana.
kena fikir, kelas pukul berapa.
kena fikir, baju dah berapa hari tak basuh ni.
kena fikir, nak study apa.
kena fikir, ada tak apa apa kerja.
kena fikir, nanti cuti nak balik macam mana.
kena fikir, nanti cuti nak balik dengan siapa.
kena fikir, nanti cuti, hari apa nak balik.
kena fikir, nanti cuti, nak balik Perak balik, nak balik dengan siapa.
kena fikir, nanti cuti, mama bagi ke aku balik sorang.

nampak tak, part cuti tu kena fikir banyak kali dari segi aspek yang berbeza. eh. serius, ni masalah aku sekarang. nak balik melaka ke tak ni. cuti sampai hari rabu woiii. sampai hari rabu tak ada kelas. start jumaat yang memang dah tak ada kelas tu. tak ke dah 6 hari cutiii.

peduli apa aku orang kata tak fun la sikit sikit balik rumah waktu cuti. lebih baik pergi having fun dengan kawan. blablablablablablablablablablabla.. sementara aku mampu nak balik rumah ni, lebih baik lah aku balik hadap family aku. esok esok bila dorg dah tak ada, tak payah lah kau meraung raung nak hadap dorang. heh, // taak, aku tak emo pun lah. haha

sekarang aku cuma kena buat pilihan. nak balik ke tak. nak balik ke tak. sebab baru seminggu aku balik Perak dari cuti semester yang hmmm agak panjang -.-

background desktop sekarang. hihi

No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License