Menghitung. | Blog BudakFadhilah

7.1.12

Menghitung.

#deardiary

cerita new year untuk 2012 masih belum tertaip dalam blog ni. sibuk dengan final exam. tak ada masa nak menaip. new year kali ni, first time celebrate dengan kawan kawan. sebelum ni, dengan family je. hewhewhew, new year tahun ni memang new year yang terbaik. satu perkataan je yang boleh aku sebut, BASAH !! haha, thanks friends untuk semua memori tu, papa, mama sofea, mama elin, anis, ain, semua kawan kawan lain laaa. nak sebut satu satu banyak sangat. air pancut terbaik dekat UTP. haha

nananananana
sekarang tengah menghitung hari untuk cuti semester.
wohoooo ~~


seminggu ni memang otak rasa penat sangat. letih. hadap notes, soalan, buat notes, diagram, coding, blablablabla. sampai satu tahap, aku study, aku tak ingat apa apa. aku tak ingat langsung apa yang aku dah belajar. langsung. kosong. blank.

study week, ialah starving week. kelaparan je kejenya. penat sangat otak ni kerja, perut pun jadi lapar. tak apa laa, berkorban sikit eh. sikit je. ni baru foundation year. zzzzzz

Alhamdulillah, dua paper dah lepas. tinggal lagi dua. programming, islamic studies. kayy, dua subjek ni memang aku kena buat sehabis baik. sebab subjek ni lah yang paling best aku rasa ah kan untuk semester ni. lagi dua subjek tu, bosan  -.-

aku tak tau kenapa pagi pagi buta ni, aku boleh klik dekat butang 'New Post' ni. pelik. kata otak dah penat, tapi masih menaip juga. mungkin ni kesannya bila nota nota thinking skills masih berlegar lagi dalam kepala hotak aku.

yang sebenarnya, twitter @FadhilahMn aku dah kena limit malam ni. sebab bosan, tu yang terklik butang 'New Post'. nak tweet guna seesmic, tak best ! tak best langsung !

btw, aku terkedu dengan cerita Amalina Che Bakri, pelajar 17A1. semoga dia kembali semula ke jalan yang benar. semoga dia diberi hidayah dan petunjuk oleh Allah. semoga kisah dia dijadikan pengajaran buat kita semua.

kayy, bai.

doakan aku dan kawan kawan semoga kami dipermudahkan oleh Allah untuk jawab paper programming dan islamic studies hari isnin dan selasa ni :)

No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License