keputusan nyawa kerana... | Blog BudakFadhilah

29.5.09

keputusan nyawa kerana...

start//4:54pm


assalamualaikum...
AKHIRNYA...

Green Plastic Ninja vs. Ed by Walcho


saya online kembali....
nak tahu kenapa saya hilang dekat dua minggu??
sebab saya budush...
haha
tapi tak pe.
saya dapat tumpukan pada EXAM.

sebenarnya,
saya ingatkan tenet da gila tak blh online,
RUPA RUPANYA
username tak betul.
hahahahha
sila gelakkan ok.

179/365 ~ You know how to make me feel so small by kimrose...


jadi selama dua minggu lah saya kegianan.
nak online tak bolah.
mama pun tak nak layan.
bila dah habis exam baru mama call org tm net ni.
bhahahahahahahaha

bikin kemaluan jer...
cam bodoh.

ok ok..

tutup kes sengal lagi bangang nie.

saya akan sambung membebel mungkin malam ni.
lepas balik tucen addmath !!
bebel panjang kut..
hik3~

maklum la,,
dah lama tak tekan tekan keyboard nie.
malam nie saya tekan sampai tak boleh tekan..
okies...

byebye.



p/s:panas siot cuaca sekarang nie..
adehh....
akhirat lagi panas..jadi,, jangan
mengeluh...




2 comments:

fezaL Mohd said... Reply to this comment

patot la lama tk nmpk

nur fadhilah said... Reply to this comment

fezal//ada sebab dsebalik kehilangan..
ahahahaha..

dan ada juga hikmah..

:P

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License