kelembikkan | Blog BudakFadhilah

3.5.09

kelembikkan

start//8:26pm


Miss Strange, I'm so sick... by x_мiss.anaxtesiia~x~melodııa_x  ❤


hari ni memang hari yang lembik buat saya.
tak larat gila nak jalan jalan.
hanya membongkang saje.

malam tadi,
pukul dua pagi sampai lima pagi saya tak tido.
sebab apa??
sebab saya kene cirit birit.
sakit perut.

keracunan makanan agaknya.
nasib baik kene muntah muntah.


rasa macam nak nangis je sorang sorang
dalam bilik tue.
malas nak kejut mama dekat bilik sebelah.

last last tahan sakit sorang sorang.

sampai sekarang masih sakit perut.
mama ajak gi doktor.
tapi saya tak nak.
sebab saya memang tak nak.
hehe


makan penadol termuntah.
bodoh betul saya.
tapi tu la hakikatnya,
saya tak reti telan ubat.

Reinvention by vespula

saya hanya tahu tahan sakit.

esok pulak,
tak sure lagi pergi sekolah atau tidak.
rasa macam tak larat.
tapi kene pergi gak.
homework tak buat lagi.
mampus.


baik saya off dan siapkan homework.

saya tak nak makan dekat rumah orang
kawen lagi.
sudah serik !!



p/s:byk siot homework..




6 comments:

Siti.Mohalisa said... Reply to this comment

ohh
sama lah saya akk
menderita 5 penyakit ni
T_T

nur fadhilah said... Reply to this comment

siti//ahaaa..dah bace dah kat blog adek..lagi kesian.hehe

Siti.Khatijah said... Reply to this comment

akk,ade myspace tak ? nak tnye something yang privacy ni :P

nur fadhilah said... Reply to this comment

siti//ada..bg la email.nanti akak add.

Siti.Khatijah said... Reply to this comment

city1596@yahoo.co.uk

nur fadhilah said... Reply to this comment

siti//dah add dah..

:)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License