blurblur. | Blog BudakFadhilah

4.5.09

blurblur.

start//7:07pm



Color Me! by AgniMax


saya blur lah bila cikgu cakap,
'minggu depan exam ye !!'
apa???


mak datok nenek pak cik makcik semua...
dah la belum start study apa apa.
saya memang bengong !!


tak nak 9G tue datang lagi.
saya tak mahu.
malu gila babi !!
babi pun tak tahu malu !!


jadi,
untuk peringatan kepada diri saya,
tak mahu 9G datang macam dulu.


saya akan cuba sedaya upaya..

cuba sedaya upaya untuk tidak online.
cuba sedaya upaya untuk tidak buang masa.
cuba sedaya upaya untuk baca buku,
terutamanya SEJARAH.
cuba sedaya upaya faham kimia.
cuba sedaya upaya faham biology.
cuba sedaya upaya buat latihan addmath.
dan
banyak lagi la yang saya akan cuba
sedaya upaya-kan.


hanya satu pinta saya;

doakan saya.

And I lift my hands and pray to be only yours. I know now, you're my only hope. by Love, Loren


terima kasih.



p/s:parkinson terus badan aku !!



sebenarnya tarikh exam saya belum
tahu dengan lebih pasti lagi.
tapi yang saya dengar minggu depan.
minggu dekat dekat minggu depan kut.
hehe



4 comments:

Purplelito said... Reply to this comment

uikss.banyaknya exam skola fadhilah...

nur fadhilah said... Reply to this comment

zana//ntah.sekolah ni memang cam tuut sikit..hik3~

calon sekolah cemerlang peringkat kebangsaan.:P

joegrimjow said... Reply to this comment

ni mesty sekolah lagi

nur fadhilah said... Reply to this comment

joegrimjow//mmg ar sekolah lagi...
soalan apakah ini??

=.=

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License