tagged I | Blog BudakFadhilah

21.11.08

tagged I

sya telah ditagged buat pertama kali oleh cik zana...
ngee~
akan cuba seday upaya buwat ini tagged...
hehehehehehe...

1.apa nama penuh korang?
=nur fadhilah binti mohd noh

2.jenis hp yang korang pakai?
=nokia 5610 xpress music....yiiihaaaa.... :P

3.body cover hp korang warne apa?
=hitam+merah...

4.apa kenangan pahit korang waktu ngan hp ni?
=ntah...xde lagi kowt...sbb baru belii x sampai sebulan...ehehehehhe...D

5.ada x perancangan nak beli hp lain?kalau ye,hp model apa pulak?
=perancangan??oh no,,no,,no,,no...kalau cakap ngan mama nak beli lagi mampos kene
leter...heeeeee.. :P

6.pada pendapat korang,hp ni apa kegunaan nye?
=pada hemat saya,,,,[wah ayat,,heeee],,,hp ni untuk eratkan silaturrahim dengan orang yang
jauh supaya nanti xde la rindu rindu...*ayat budak skema*

7.apa yang korang x puas hati ngan hp korang?
=saya cukup x puas hati dgn hp ni sbb baru beli 2weeks da ROSAK...sengal punya hp..ni mesti
keje kawan kawan saya yang godeh hp tu time saya g toilet kat sek...ish..ish..ish..ish..ish...[saya
gurau jer :P]


8.kali terakhir anta msg kat orang bila?siapa?
=xingat sbb phone tu kat kedai.repair le...

9.berapa kali hp korang jatuh?ceritakan dengan ringkas..
=mana penah jatuh,,sbb saya jaga dia mcm buah hati saya...ceh..

10.waktu korang jawab soalan2 neh, kat mana hp korang?
=kat kedai le...sedih siot..

11.bila start pakai hp?
=sejak dpd darjah 6..hadiah UPSR la katakan..hahahahahha... :P

12.ada x orang cemburu ngan hp korang tu?kenapa agaknya?
=xde...xde...sbb dorang semua baik...[ye ke baik?ntah...jawab sendiri]

13.berapa byk hp dah korang guna?
=jap eh...nak kiran...erm...4 je.. :D

14.korang blh hidup x tanpa hp?
=rasa rasa nya tidak...kalu xde hp rasa mcm sunyi je hidup...ni pun tgh sunyi ar ni...hp tiada
disisiku...*sedih*

15.snap pic korang dgn hp kesayangan korang..
=alamak..permintaan ini xdapat den nak penuhi..hp xde kat saya...jd tgk je la pic hp tu yang di
download oleh saya from internet..heeeee. :P



*tagged ini mengingatkan saya dengan hp saya...[sedihhh]

hp,,cepatlah ok...


sape² nak buwat ini tagged sila silalah...
rajin rajinkan diri anda...
ngeh 3x~




3 comments:

Purplelito said... Reply to this comment

fadhilah..tq sudik jawab..kesian sama anda,hp rosak..owh baru beli ek?..sama le..tp,zana jenis lain le.. gila x puas hati ngan camera die(xpe,nak try puaskan gak hati ni..:p)nway,arap2 hp anda cepat sembuh..haha..byebye

nur fadhilah said... Reply to this comment

purplelito~heee...thanx :)

Purplelito said... Reply to this comment

nak tanya boleh?..cmne awak letak gambar kucing pom-pom tu n bagi dia gerak..saya letak gambar cmtu tp x gerak pown..dia senyap je padahal boleh gerak..kena upload cara mana pulak???

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License