apalah nasib aku nie..... | Blog BudakFadhilah

16.11.08

apalah nasib aku nie.....

apalah nasib aku minggu ni.....
apa yang aku buat semua nye x kene...
hp rosak,,,memori dalam cam hilang...
arghhhhh...BOSAN....
suwey betul....
hp yang baru aku beli 2 minggu yang lalu rosak!!!!
sengal punya hp...
bukannya rosak biasa² tp...............TERUK!!!
cina kedai tu cakap kurang² 2 minggu baru blh baik...
tp mungkin juga sampai 2 bulan...
arghhh...
apalah nasib aku...beli mahal² pun rosak...
nasib baik aku ada hp lain...
kalau tak mmg gatal le tangan aku x de hp....
sebelum tu aku awal² da cakap ngan mama jgn bg tahu abah pasal hp aku yg rosak tu...kalau x mampos kene marah....
nasib......nasib.....





jom ke story pasal camera aku lak...
aku bangun pagi seperti biasa.......
mandi........
sarapan........
tgk tv....
tbe² aku rasa macam nak tgk blk pic² yang aku snap smalam...
aku on je cam,,,,,,lepas tu.....................
..........
............
...........
..............
................
...........
..............
aku tgk semua pic yang ada dalam memory cam da hilang....
menggeletar jugak ar aku...
tp aku wat bodoh....
nasib baik jugaklah aku ada copy pic² sebelum ni kat comp...
kalau tak matila aku nak menjawab kat adik² aku mana pergi pic tu semua....
mama ngan abah,,,,,aku x btaw pun...sbb cam tu da jd mcm aku punya...
hhahahahha.....
jd kalau rosak ataw cam tu jd gila aku la yang kene tanggung...
buat muka selamba badak,,aku pun online...
nilah entry nyer...
apalah nasib aku....
sedih.........

ya allah kau lindungi lah hambamu ini dp dimarahi oleh abahnyer yang sampai skang x taw pasal hp aku yang rosak tu....sesungguhnya aku xnak dengar abah membebel...

kene blah dulu,,,mama da panggil nak pi rumah nenek...
saper baca entry ni doa²kan lah aku supaya aku x kene marah n supaya aku bernasib baik...
amin.......

2 comments:

missy.hunny.lalala said... Reply to this comment

wawawwa.. pakai enpon nokia express music ek? gempak2.. tp xbest ar pakai nokia.. pakai la sone ericsson,gambo pon canteq.. =)

nur fadhilah said... Reply to this comment

kak hunny~sony ericsson lg x besh...sbb adik saya guna sony n ia sangat x besh...
ngee~
:)
nanti kalau da bosan nokia akan cuba beralih arah ke sony ericsson..
:P

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License