dak NYIT | Blog BudakFadhilah

17.11.08

dak NYIT

hey...hey...hey...
kali ini saya rasa ingin berbicara tentang kucing saya..
ngeh3x~
saya ada seekor jerk kucing...
act,,,nama betul dia JIMMY...
tp........nama manja dia nyit...
hehehehehhehehe..
kerje dia asyik tido dan makan jer...
kucing ni dah byk kali sakit tp umur nya masih
panjang...
penyakit paling teruk yang dia penah kene ialah
demam kuning...
sampai 4hari duk wad....
betul taw...xtipu...
hehheheheheheheheh.....
dak nyit ni gak pena operation sbb luka yang amatlah teruk...
ni semua pasal betina...
tp itu dulu sebelum dimandulkan....
skarang dia x macam dulu lagi...
sebab dia sudah dimandulkan...
skang dia da duk kat uma je...
tp kadang² dia kejar gak kucing betina...
agak² da penat dia stop la...
hehhehehehehheheh...
nama pun jantan...
mende yang dia paling x suka adalah MANDI...
tp dia harus mandi..
jd seminggu sekali adik saya lah yang tukang mandikan kucing ni...
orang yg plg kucing ni suka ikut sudah tentulah mama...
sbb mama yang rajin layankan dia...
kucing ni leceh skit,,,dia x makan ayam/daging..
dia hanya makan ikan rebus n frieskies sahaja...
hadoii...leceh betul...
tp saya x dapat bayangkan kalau dia mati..
ni lah kucing yg pertama kteorg bela...
syg sangat² taw...

-THE END-
popular sekejap kucing ni masuk dalam blog ni...

hobi dia ialah suka tido terkangkang...hahhahahahahaha
tp masa ni dia xterkangkang lak!!


....sayang nyit sangat sangat....

6 comments:

ღ~n0n0i~ღ said... Reply to this comment

haha ^^
dem0kkknye kucing ni
jimmy..ooooooooooo jimmy.....

nur fadhilah said... Reply to this comment

taw xpe..
keje dia makan ngan tido..
tido tempat special taw..atas katil ngan mama n abah..
hehehheheheh..
:P

ღ~n0n0i~ღ said... Reply to this comment

haha.. okeh la tu dear
sbb mama ngn abah bg kucing tdo atas katil
kalo parents kakn0i..jgnkn atas katil, bwk masuk rumah pon dorg bising sbb dorg x suka kucing T.T
kucing2 sume tdo kat lua jer...
shiaaaaaaann tp nak bwat cane

nur fadhilah said... Reply to this comment

hehehehhehehe..
special betul dak nyit ni..
dia dijemput taw untuk masuk tidor...
heee... :D

Irine Nadia MaRceLLo said... Reply to this comment

comelll gilewww kucing tuhh!!! nak!!

nur fadhilah said... Reply to this comment

kak irine-comel kerrr????nak???kali ni saya perlu jd kedekut..xblh..syg yg amat pd ini kucing taw...
:D

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License