I am writing again. | Blog BudakFadhilah

23.12.13

I am writing again.

Hello dear blog,

Like lama gila aku tak menaip apa apa dekat sini. Hari hari kot duk teringat nak update blog ni, tapi tak ter update update jugak. Busy. Busy hadap twitter je pun sebenarnya. Salahkan twitter! Damn, aku dah lupa cemana nak menaip. Guna ayat rupa apa. Ish.

Aku tak ada topik best pun atau cerita best pun untuk aku taip. It is just that, aku nak menaip dalam kadar yang panjang berjela je. Tanpa arah. Kalau tak, dekat twitter je pun dah cukup. Tapi ni nak taip panjang panjang, dan merepek, dan bebel tah apa apa, blog ni lah medium yang terbaik. Dah tetiap tahun renew domain tapi tak update kan tak guna jugak.

Well sekarang aku dah nak intern! Dah nak habis second year. Serius macam rasa sekejap sangat. Rupanya dah tiga tahun aku ulang alik Melaka Perak ni. sigh, banyak benda dah jadi sebenarnya. Cuma tak rasa bila tah masa tu berlalu. Hari hari adalah hari yang lain, bukan hari hari masa aku zaman sekolah dulu. Sama je. Kalau lain pun, lain sikit je. heh

And guess what, aku tak pernah kot rasa sedih macam ni nak habiskan semester ni. Serius. Ini pertama kali. Rasa nak gelakkan diri sendiri kuat kuat sebab... k tak ada sebab. Cuma sedih je. Kenapa bila dah nak tiba penghujung? haihhhh


I've never had this feeling.

First time. First sight.

....... Aku manusia normal kot. What do you expect. blergh. Matikan dulu topik ni.

So tahun 2013 tinggal beberapa hari je lagi untuk masuk 2014. Aku dah achieve banyak benda. Alhamdulillah :)

Tahun 2013, tahun banyak benda aku work hard untuk ubah. Segala galanya. Tahun 2013, I cried a lot. Being hurt by the most trusted people in my life. Aku okay. Itu semua ajar aku untuk handle manusia manusia yang jenis macam tu. Not bad. Besar jugak lah kesan dia yang aku rasa. Tapi aku okay. Aku belajar banyak benda. Terima kasih bagi aku pengajaran yang sebegitu.

Gahhhh I don't know how to organize apa yang aku nak ceritakan dulu dan apa yang nak diceritakan kemudian. Jadinya berterabur lah! Aku nak baca sendiri balik pun aku jadi tak faham. Bukan peduli orang yang baca sebab aku tahu bukan ada siapa pun yang baca. lulz

Tutup cerita lah. Tiba tiba rasa nak menaip tu hilang. Mungkin sebab dah dapat apa yang nak aku tengok pagi ni. hihi

Rutin sejak beberapa minggu lepas and it is addictive!! I can't help it. Fine me for all this morning routine.


//10:15am

No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License