A Day To Remember. | Blog BudakFadhilah

31.12.13

A Day To Remember.

Hello dear blog.

Ngeh. Dah lama kot aku nak post entry dekat sini. Tapi tak terbuat buat. Dan hari hari pun berlalu daripada hari yang aku panggil 'A Day to Remember' tu. lulz. But it sokay. Apalah sangat dengan hari hari yang pergi kalau nak dibandingkan dengan memori tu. Masa akan terus berlalu tanpa henti pun. Tak tunggu kita walau sesaat.

29/12/2013 - 11:30am - 7:30pm

I couldn't ask for more. Feeling blessed surrounded by all the lovely people. I've got to say that I love them. Serius lah. Berapa lama kita kenal orang tu, tak bawa maksud apa apa untuk kita selesa dengan mereka. By doing nothing, by saying nothing, kita tak rasa awkward kot. kan. krik krik krik sikit tu biasa lah! Banyak gelak tetiba tersenyap. Memang lah krik krik sikit. nyioh

Walaupun baru sekejap, aku bersyukur diberi pinjam 'rasa' tu. Berapa lama Allah nak bagi, kita serahkan pada Dia. I'll just have to stay strong and keep on smiling. Have faith :)

Aku kira hari tu hari bonding session. Banyak ketawa sangat. Sangat. Gelabah tak tahu nak buat apa bila dah habis modal nak membahan. Dah tu, senyap je lah. haha. Bila balik, nak tidur, sampai ke esok, aku boleh senyum, sengih sorang sorang teringat benda tah apa apa. Dah semua benda yang tak kelakar pun aku boleh gelakkan. #MudahTerhibur betul aku ni lah! hahahaha

Well, no pictures together after all. haha haha. Tapi takpe lah. Dalam ingatan gitu. Selagi aku tak hilang ingatan, sampai bila bila aku ingat lah. lol.

Naaah. Nothing much aku nak taip pun. Aku cuma rasa nak selitkan tarikh ni dalam blog ni je. This blog will never die. Unless me. I'll die. Eh blog ni akan mati bila aku dah tak payar domain dia lah!

Abang pesan (terus panggil abang kau. ahhahahaa), kita kena tengok hidup kita ni daripada setiap sudut, daripada segala perspektif. Jangan pandang ke satu arah je. Segala back up plan kena ada. Itu apa yang aku ingat lah yang dia bagitahu. Ke aku yang pandai create sendiri ke tah aku pun tak sure. Sebab aku tak fokus. Fokus kat 'benda' lain. ngeh. Kalau ada masa, kalau, aku nak review lah tahun 2013 aku ni. Bosang bosang boleh aku gelak sendiri baca apa yang aku dah cerita. hmm

Weh, padilah, start study sekarang lah! Study week semester ni sumpah hambar lah. Mood study mati langsung. Nak fokus punya payah. Tuhan je yang tahu.

Tenang tenang lah hati. Tak ke mana kalau.....

No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License