(Update!) Masalah dengan link ke feed ke apa ni ? | Blog BudakFadhilah

27.2.13

(Update!) Masalah dengan link ke feed ke apa ni ?


Arghhh baru perasan tadi. Pada aku ini major problem ok. Kenapa lah aku baru perasan tadi. WHYYY OHH WHYYY.

Dah berapa jam entah aku hadap laptop google cari cara nak betulkan balik masalah ni. Tak tahu lah mana silap nya. Aku pun sebelum ni memang jarang nak update blog ni apetah lagi nak pergi jengah page blog ni dekat facebook. heh

Mungkin lepas aku tukar domain kot jadi macam ni. Eh tak tahu lah sebab apa.

So ada siapa siapa tahu macam mana nak betulkan tak supaya bila aku paste link entry dekat facebook akan keluar tajuk entry DAN nama blog. Atau ada tak tutorial ke apa ke yang boleh aku rujuk.

Kalau ada, tolong lah share ye.

Thanks in advance.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Problem solved !!

Google it semalaman dan terjumpa satu Penyelesaian. Kalau ada problem yang sama macam aku, read this :

2 comments:

Aini Yunus said... Reply to this comment

Salam...
Sy pun berdepan ngan masalah ni..nak letak blog kat sidebar just ade nama blog je..
Boleh tolong ajar tak cane nak setle kan nye..
Tma kasih

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Wasalam.
Masa letak link dekat blog list (widget) dah tick box Title of most recent item tak ?

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License