3 years and 3 weeks | Blog BudakFadhilah

5.12.11

3 years and 3 weeks

#deardiary

3 years and 3 weeks

dah 3 tahun rupanya. aku pun tak perasan yang ticker tu dah berubah ke 3 years and 3 weeks. balik kelas, usha blog. ni je lah yang aku mampu buat bila tengah serabut. baca balik entri entri geli dulu dulu. hewhew. cepatnya masa tu berlalu. sangat cepat. eh, kejap je dah 3 tahun.

umur blog dah 3 tahun. visitors blog, phewww, tak payah cakap. makin terukss. aku tak ada masa nak terlalu menghadap blog ni. masa sekarang amat berharga bagi aku. lebih baik aku siapkan segala kejadah kerja yang tak siap. biarlah kalau tak ada orang yang masuk blog ni pun. tak apa. memang asalnya blog ni aku nak jadikan tempat privasi aku pun. hiks

sekarang, alhamdulillah semua kerja dah hampir selesai. aku malas nak ambik tau kalau ada orang yang nak komen itu ini. yang penting, kerja aku, siap. kau tak puas hati, kau punya pasal. hihi

eh, entri ni patut dihasilkan dengan hati yang tenang sebab baru lepas settlekan kerja yang sangat membebankan. apehal dah nak jadi entri emo ni ? eh, itu kita cerita hari lain ah.

bai.

No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License