Ni kira alasan lah jugak. | Blog BudakFadhilah

4.9.11

Ni kira alasan lah jugak.

#tumblr

kekonon sibuk study sebab final exam 6/9 ni. konon konon je.

orang jenis macam saya tak ada nya rasa sempat dan bernafsu untuk study dalam minggu pertama raya ni  walaupun hakikatnya minggu pertama raya ni ialah minggu belajar, study week  -.-

urgh. kejam nya. kejam nya. kejam nya.

nanti dah habis exam, kita update lagi eh kalau rajin.







urgh.

kejam. kejam. kejam. kejam.

esok pagi, pukul 9, dah kena balik Perak.

tak nak balik. tak nak balik. tak nak balik  T__________T

eh, macam tak percaya dah nak habis semester 1. omaigoddd, semester satu dah nak habis  -.-

ish, tapi kenapa kejam sangat study week tu ialah minggu pertama Syawal ?


KENAPA ?!!
image 
#tumblr

8 comments:

al_hakim said... Reply to this comment

sy pun balik besok..

Zaid said... Reply to this comment

pape pun selamat maju jaya.. raya-raya gak.. tapi pelajaran jangan dilupakan yew..

Encik JI said... Reply to this comment

mmg kejam. hehe.

jgn risau, boleh score pnya.

Fina Fento said... Reply to this comment

wau. sampai muntah pelangi..dahsyatttt haha

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

al_hakim//
dah selamat sampai..

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Zaid//
baikkk. selamat hari rayaaa. :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Encik JI//
kejam. haha. insyaALLAH :D

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Fina Fento//
memang parah kan. hehe

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License