Hari Abah | Blog BudakFadhilah

19.6.11

Hari Abah


Selamat Hari Bapa, Abah.

abah tak kan baca blog ni. hihi, tak ada ucapan bagai, hanya kata kata selamat hari bapa je. for me, everyday ialah hari luahkan perasaan dekat parents kalau ada apa apa yang terbuku dekat hati. everyday adalah hari untuk luahkan rasa sayang. everyday adalah hari yang perlu saya pelok ciom mama. everyday adalah hari istimewa dalam keluarga. adat lah kan kalau kena marah, bergaduh, blablablabla. assignment pun tengah banyak ni. dah tak tau nak kata apa lagi. heh

hidup memang ada pasang surut, susah senang. cuma kita kena kuat untuk hadapinya sahaja. tapi selalu je aku rasa aku tak cukup kuat  :(

bye.

No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License