ini macam penjelasan. lol | Blog BudakFadhilah

13.11.10

ini macam penjelasan. lol

er, salam semua. ada sihat ? sudah makan ? cukup tidur ? cukup rehat ? cukup minum ? heh, maaf banyak tanya.

macam yang korang semua tahu, saya ni kan budak SPM 2010. so, nak cakap sikit. saya bukan sombong atau apa ea bila tak reply pertanyaan korang atau tak pergi blogwalking balik dekat blog korang bila korang datang blog BudakFadhilah ni. pergh, semput nafas taip dalam satu nafas. lol

bila korang singgah my blog tu, terima kasih banyak banyak. sekarang ni pun SPM macam dah, bukan macam, tapi memang dah dekat gila. sebab tu perasaan takut tu lain macam sikit. takut tak terjawab nanti soalan. HAHA

Dizzy Zen by Pieter Musterd
saya boleh bajet mesti sekarang ni ada je sesetengah budak SPM 2010 tengah sibuk google sana sini cari soalan bocor atau tips atau skop tentang SPM 2010 ni. kui kui kui, tak payah lah. tak kan jumpa punya. kalau nak tips atau skop, pergi seminar SPM, tak pun dengar apa yang cikgu korang pesan. mesti boleh jawab soalan SPM punya. SPM ni susah nak dapat soalan bocor. soalan berkemungkinan akan bocor bila malam peperiksaan atau sehari/dua sebelum peperiksaan. cool kan ? blerghh,

saya ni selalu hangat hangat taik cicak. cakap je tak nak online segala, tapi tak boleh weyh. susah ! online ni kan dadah saya. muehehehehhe, satu minggu mesti online walaupun sekali. tapi bila dah minggu minggu terakhir nak SPM ni, perasaan nak online tu lagi membuak nak online, heh, apa punya perasaan lah !

nanti nak suruh mama cabut atau pecahkan komputer ni lah. habis cerita. budak sains tulen habis SPM 8 DISEMBER. sekejap je exam. sembilan atau lapan hari macam tu. heh, sekejap pun... azab le.

eh, penjelasan ni rasa macam dah terpanjang. isi utama yang nak cakap sikit sebenarnya. ni dah melalut. maaf. maaf.

http://best1of4.files.wordpress.com/2010/11/nabil-cium-mulut.png?w=484&h=642

amendeeeee leee..  =.='



seisi bermaafan ;

saya FADHILAH MN nak minta maaf dekat sesiapa yang pernah terasa hati dengan saya. mungkin saya tak perasan saya dah tergurau kasar atau dah mengguris hati sesiapa. harap dimaafkan segala silap dan salah. saya pun bukanlah manusia sempurna. doakan saya supaya dapat keputusan cemerlang dalam SPM 2010 kali ni. saya selalu kecundang satu subjek bila exam. SPM 2010 ni saya harapkan yang terbaik. doakan ok. terima kasih.  T__________T


p/s: gua terasa sayu, dan hiba. macam nak mati je.

foto: http://www.ieyra.com/

6 comments:

ChuyRy said... Reply to this comment

aku pon belum habis study lagi..aku study last minit..x study asyik online jek..hak3

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

miahaha, sama je lahh. :P

NI²MS said... Reply to this comment

uih.sama la.makin dekat nak exam.rajin plak online.kacau betol.
huhu

papapon,best of luck spm ni..aammiinn

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

ahahahaha, kacau betul internet ni.

thanks. good luck untuk kamu juga (:

FarhanaFabulous said... Reply to this comment

gudluck okeh..my adek pun spm candidate jugak.best of luck dear !

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

dah habis dah SPM. :D
btw, thanks.

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License