jum exchange banner dan link. | Blog BudakFadhilah

8.11.10

jum exchange banner dan link.

salam semua. ok, ini entry sumpah pendek. kan dah sibuk bagai nak gila dengan SPM. hehe, cuma nak bagi tahu, blog ni dah ada ruangan exchange banner.

sesiapa nak TUKAR² banner dengan blog ni, tinggal je komen dekat post ni. nanti saya terjah dan tempek dekat blog. dah nama pun EXCHANGE kan, benner saya pun nanti tempek dekat blog awak ye.

ada dua pilihan banner dekat sidebar blog ni, pilih lah mana mana yang sesuai untuk blog korang. nanti bila dah tempek banner blog ni, bagitahu ok. lepas tu, pandai² lah resize banner tu. HEHE

kalau exchange link, saya akan letak link tu dekat blog rakbuku-moden khas untuk link link blog. heeeee,

apa apa hal, tinggalkan je komen dekat entry ni.


terima kasih. sumpah pendek kan entry ni. pendek lah sangat ! :P

p/s: serius cuak bila fikir SPM. kui kui kui.

10 comments:

~♥ iella ♥~ said... Reply to this comment

First, nama kita sama..Fadhilah

hik hik..

Second, semoga berjaya dlm SPM...

http://fadthnwan.blogspot.com

Mr Ceym said... Reply to this comment

mmg pendek sajaa...x sampai seminit dah abih baca..nie ceym terjah dah..n nak gtau, banner dah siap... tapi fadhilah dah bayk banner kan, xnak yang ceym pun xpe :)

http://ceym.blogspot.com/2010/10/dizaing-tawaran-hebat-lagi.html

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

~♥ iella ♥~//
yeah, nama sama. heeeee,

terima kasih. :)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Mr Ceym//
pheww, pantas dan efisien. terima kasih yer.

erk, rezeki jangan ditolah. hehe :)

melle. said... Reply to this comment

haha taklah pendek sangat

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

melle//
ehehehehhe, nanti nak buat pendek lagi. :P

Anonymous said... Reply to this comment

exchange banner jgak

check here =)

http://lavendercloset143.blogspot.com

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

ok.

alKhattab Batik said... Reply to this comment

ok.. kite tempek link masing2..u tempek link i,i tempek link u.. TQ..

www.alkhattabbatik.blogspot.com

rAIHan said... Reply to this comment

dah letak banner awak kat blog..

http://sukacakapsorang.blogspot.com/

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License