apa cite PLKN ? | Blog BudakFadhilah

17.7.10

apa cite PLKN ?

start//9:45pm


yeah,
SAYA DAH BERUMUR TUJUHbelas TAHUN !

dan, dan, dan,
SAYA TAK DAPAT PLKN !!

plkn by tuantulis


oh, lupa lupa. salam semua. hiks,
  • otak : perasaan tak dapat PLKN ?
  • perasaan : celaru ! tak tahu nak nangis ke atau jerit.
  • tangan : menadah ke langit, alhamdulillahhhhh.
  • badan : kaku tak bergerak.
  • riak muka : kaku bagai patung.
bersyukur sudah hidup selama tujuh belas tahun. cukup makan, cukup kasih sayang, cukup duit, cukup kawan, semuanya cukup ! terima kasih mama abah, terima kasih kaunselor, terima kasih kawan kawan.

dapat berita tentang PLKN tu masa tengah celebrate birthday. so, tak tahu nak gambarkan perasaan macam mana. rasa ralat pun ada jugak ni. HEHE


saya antisosial. bila dalam laman chatting, facebook, blog, petah berkata kata dan usik mengusik. baru sedar, kalau berjumpa, terus control dan kaku. haish, bosan betul macam ni.

siapa ada jalan penyelesaian untuk ubah penyakit antisosial yang keterlaluan ini ?


p/s: exam lagiii, duhh, T__________T


5 comments:

Lovely Emy said... Reply to this comment

hehe, nak kena ucap tahniah ke apa.?

ked :) said... Reply to this comment

wah sme laa kita :d
xdpat pkln..selamt2

wujud lagikah lelaki baik kat dunia ni

N. Fadhilah said... Reply to this comment

Lovely Emy//
entah, entah. tak tahu la. HEHE :P


ked :)//
HEHE :D

Arra JaSmY said... Reply to this comment

if nak bersosial*i mean berkawan2*buley tapi jgn keterlaluan.

Adek akak pon tak dapat PLKN jugak..:)

N. Fadhilah said... Reply to this comment

Arra JaSmY//
HEHE, betul tuuu.

bagos ke tak ek dapat PLKN ni ? hiks,

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License