ter-cuak | Blog BudakFadhilah

11.3.10

ter-cuak

start//5:21pm

salam semua.

OMGosh, saya cuak sekarang ni. hah, rasa macam satu perasaan mengalir dalam hati ni bila tengok budak budak yang ambil result SPM menjerit sebab happy gila.

oh, sekolah saya hanya sepuluh orang je yang dapat semua A+. mereka memang hebat. mereka semacam idola saya. HAHA

Happy Days Are Here Again by Peggy Collins

nanti tahun depan, macam mana lah saya pulak ek ? macam manalah batch saya ek ? entah entah, bilangan yang dapat keputusan cemerlang ialah undefine. T__________T

takutnya, takutnya.

eh, tahniah ok pada mereka yang dapat keputusan SPM yang cemerlang.

sila share cara anda belajar dengan saya. heeeeee,


p/s:pelik gila, macam mana lintah boleh masuk dalam dubur
budak tu ek ? sampai meninggal budak tu 'dia' kerjakan. =.='


5 comments:

eqbalzack said... Reply to this comment

boleh belajar dengan cikgu eq...alhamdulillah...semua score tahun ni....

naz said... Reply to this comment

cayokkk chill

s.c.h.u.l.t said... Reply to this comment

cantek belog.

oh cikgu sangat penting. :)

p/s: lintah mmg boleh masuk. takdaklah besar mana pon seekor lintah tu :D

N. Fadhilah said... Reply to this comment

eqbalzack//
heee, tahniah. :)


naz//
terima kasih. :)

N. Fadhilah said... Reply to this comment

s.c.h.u.l.t//
terima kasih. :)

p/s:gelinya lintah tu. T___T

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License