saya pun tau kesian, | Blog BudakFadhilah

16.1.10

saya pun tau kesian,

start//3:25pm

heh, assalamualaikum.

sebenarnya sekarang ni bukan waktu online saya. tapi, nak jugak online ! sekejap je ni. mungkin tak sampai tiga puluh minit. entry ni pun pendek je. :P


tengok tue. saya pun sibuk sibuk excited jugak tahu ! alhamdulillah dia dapat. :) tawaran ke SBPI SELANDAR. SAINS TULEN.

tau result permohonan ni dah dikeluarkan pun dari blog yasmeen. and tak lupa jugak, nak ucap tahniah pada yasmeen. semoga dapat buat pilihan yang tepat. :)


TETAPI ! kesian adik saya weyh. HAHA. dia kecewa, abah memang tak akan bagi anak anak dia masuk asrama. dulu adik saya yang ketiga pun dapat tawaran pergi sekolah asrama. tak bagi pergi jugak. kesian, T_______________T alasan, 'anak abah tiga orang je. semua perempuan. tak kan nak tinggalkan abah dengan mama berdua je ?' alahai, =.='

saya je yang tak pernah mohon mana mana asrama. SEBAB ? sebab saya tak mahu. anak manja weyh. HAHA. gedik !

apa apa pun, saya turut gembira bila tengok adik sendiri berjaya walaupun dia selalu sakitkan hati saya. tsk, tsk.

mari kita tunggu keputusan permohonan ke MRSM pula.


p/s:tahniah juga pada mereka yang dapat tawaran.
p/s/s:adik saya kata, dia nak memberontak. WTFreak.


6 comments:

Yasmeen Fazeera said... Reply to this comment

hahahaa.

thanks yaw for the wish!

doakan orang ok, tahun depan nak SPM. huuu :|

N. Fadhilah said... Reply to this comment

yasmeen//
ok, ok. good luck.
yang penting doakan akak yang nak SPM tahun ni dulu. HAHA :P

Dashing Days said... Reply to this comment

ahaksz..me pon sama mcm u..xmau berenggang dgn my dad n mom.anak dieorg xramai buat pe nak duduk jauh2 hehe.congrats kat adik u ..=)
u gudluck spm buat betul2 heee

N. Fadhilah said... Reply to this comment

dashing days//
HEHE. anak manja.
erk, thanks.
doakan sekali. :)

♥♥relyza♥♥ said... Reply to this comment

hahaha
tiba teringat kisah masa my youngest sister dpt boarding school. dia bertegas nak pegi gak eventho my mum tak berapa agreed. on d first day, she called home & cried. ckp tak sempat g dinner, blablabla. my mum sedih sgt2. almost 1month my mum sedey. i know deep inside her heart, she crying! btw, masa tu smpt gak la me jd anak manja. hahaha
now dah 5yr dia kat boarding school. 1st day aje dia kelam kabut..tak biasa. pretty tough girl...
gud luck in ur SPM sis...

N. Fadhilah said... Reply to this comment

♥♥relyza♥♥//
HEHE, saya pun dulu teragak agak juga nak mohon sekolah asrama atau tak. tapi bila fikir fikir, macam tak sanggup je. lebih2 bila abah tak bagi anak2 dia pergi. :P cuma adik saya yang ni je dia keras sikit. tapi, dia tak boleh pergi juga. heeeeee,

btw, thanks. :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License