sakit kepala. | Blog BudakFadhilah

30.7.09

sakit kepala.

start//3:49pm


baru balik sekolah.
panas. penat.

sakit kepala lagi.

akhirnya,

DIMAKLUMKAN ;
SMK BUKIT BARU ditutup selama seminggu.

Exit But No Entry. by Yiping Lim

apa ?!!

haha

a'ah.
sekolah dah pun kene tutup.
actually tak tahu pun apa yang jadi.

tiba tiba je ada nurse datang and check
suhu badan semua budak. lepastu,
semua cikgu pakai mask.

lepas tue dalam pukul dua
camtu ada perhimpunan.
pastu, GPK 1 cakap, sekolah kene tutup.

banyak dah sekolah dekat melaka
ni dah kene tutup.
tak silap saya adalah dalam lima
atau enam buah sekolah.
dan,
ini amat menakutkan !


PERASAAN lepas sekolah ditutup;
'ambik kau ! nak sangat sekolah tutup !'

bosan kut.
konsert ditangguhkan.
seminar tak boleh pergi.
apa apa penyertaan dalam pertandingan
yang berlangsung dalam masa seminggu ni
DIBATALKAN. huh
kesian budak budak yang nak PMR, SPM & STPM.
tak boleh belajar.



dah tak reti nak cakap apa lagi.

memerap je lah kat rumah seminggu ni !


bye.


p/s:kesian kat kawan kawan saya yang disyaki
kene HsatuNsatu ni !


2 comments:

Siti.Khatijah said... Reply to this comment

bestnya sekolah ditutup . hahaha . :D sekolah saya tak tutup lagi , huhuhu

nur fadhilah said... Reply to this comment

Siti.Khatijah //
best ? tak kut. nanti bosan.
bukannya boleh pergi holiday pu. hehe
tak lama lagi tutup la tu. :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (20) Tiga (5) Tips dan Informasi (20) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License