Gelabah tayar pancit. | Blog BudakFadhilah

4.9.14

Gelabah tayar pancit.

Eh dah lama tak up cerita cerita macamni. Lulz. Oleh itu malam ni, nak update jugak blog ni dengan cerita yang macamni.

First time aku rasa tayar Tompok pancit ni. Terkejut tau tak. Lepas tu gelabah tak tahu nak buat apa. Sakan pergi ukur tanah seharian semalam dekat MP DP tu, sampai tak perasan tayar Tompok kena skru.


Perasan pun sebab nak guna Tompok sebab nak keluar pagi tadi. Haihhh. Dah gelabah, call abah je lah. Lepas tu, pergi kedai tayar, panggil orang suruh datang betulkan. Setel. Ohh rupanya macam tu je eh kalau tayar pancit. Kena bayar RM5. Ok. Baru tahu -.-

Lepas ni, kalau tayar Tompok pancit lagi, takde lah aku nak gelabah ayam. Boleh watlek je sebab dah pernah rasa macam mana nak handle.

Kenapa aku namakan Tompok? Jawapannya, aku pemalas nak mampus cuci kereta tu. Kdahbai.

Rasa loser pulak update dengan cerita macamni. Hahaha


No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License