Acah acah dah dewasa agaknya. | Blog BudakFadhilah

30.8.14

Acah acah dah dewasa agaknya.

Lama jugak aku duduk diam hadap screen laptop ni.
Adalah jugak dalam setengah jam ke empat puluh lima minit. Lama kan?

Sebab aku macam bingung.

Banyak yang nak dicerita tapi tak tercerita. Sejak semakin mendewasa, banyak benda yang terbatas untuk aku kongsi. Asal dah start menaip, nanti macam banyak gila soalan (soalan kalau) muncul. Dan dan tu aku akan delete apa yang aku dah taip sebelum tu. Frust.

And pelik. Macam mana orang orang lain boleh kongsi macam macam dengan mudah.
Dan dengan sebab ini lah agaknya aku jarang update blog ni di samping dengan sebab tak ada masa.
Mungkin lah.

No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License