Miley Cyrus - Wrecking Ball - Bogel tak bogel. | Blog BudakFadhilah

10.9.13

Miley Cyrus - Wrecking Ball - Bogel tak bogel.

Hello.
Hekhek, walaupun baru up entri beberapa jam yang lepas, aku rasa nak update lagi blog ni. Saja untuk tambah archieve blog dillasm.com ni. So yeah.

Am going to write about Miley Cyrus - Wrecking Ball.

Tahu tak betapa ketinggalan nya aku sebab dah berapa lama tah lepas kejadian Miley Cyrus twerking jadah tu semua masa konsert MTV VMA tah ape tu, baru lah aku tengok sendiri video tu dekat youtube. Sibuk sibuk study untuk final exam, take five aku pegi tengok video Miley tu. haha. Mengucap sekejap.

Ok. Tak yah nak komen sebab bukan sape nak tau apa aku nak komen pun. Tapi, macam banyak kemusykilan. Tak kan lah masa buat rehearsal untuk konsert tu dia buat lain dari yang lain. Masa rehearsal pihak penganjur bagi pulak perform cenggitu rupa. Eh tak tau. So biarkan. Tapi macam eww sangat perform macam tu depan berapa puluh ribu orang tah. Satu dunia tengok. Malu jadi perempuan macam tu -.-'

So yang terbaru, aku baru tengok video Miley Cyrus - Wrecking Ball yang baru je release ni kot. First time tengok, aku rasa sedih nak termenangis sekali. Boleh? Banyak banyak kali tengok baru macam eww. Sebab macam dah jadi video penari bogel yang rebel gila gila ke apetah. But who knows. Apa yang disebalik berlaku. Dah tengok, tu dah. Senyap je. haha

Kenapa nak termenangis. Sebab macam kesian. Kesian apesal tah. Aku rasa lah kan, mana ada perempuan suka suka nak jadi semurah macam tu. Bogel sana sini. erk. kkkkkk

Nah video. Tengok sendiri.

"Wrecking Ball"

We clawed, we chained, our hearts in vain
We jumped, never asking why
We kissed, I fell under your spell
A love no one could deny

Don't you ever say I just walked away
I will always want you
I can't live a lie, running for my life
I will always want you

I came in like a wrecking ball
I never hit so hard in love
All I wanted was to break your walls
All you ever did was wreck me
Yeah you, you wreck me

I put you high up in the sky
And now, you're not coming down
It slowly turned, you let me burn
And now, we're ashes on the ground

Don't you ever say I just walked away
I will always want you
I can't live a lie, running for my life
I will always want you

I came in like a wrecking ball
I never hit so hard in love
All I wanted was to break your walls
All you ever did was wreck me
I came in like a wrecking ball
Yeah, I just closed my eyes and swung
Left me crouching in a blazing fall
All you ever did was wreck me
Yeah you, you wreck me

I never meant to start a war
I just wanted you to let me in
And instead of using force
I guess I should've let you win
I never meant to start a war
I just wanted you to let me in
I guess I should've let you win

Don't you ever say I just walked away
I will always want you

I came in like a wrecking ball
I never hit so hard in love
All I wanted was to break your walls
All you ever did was wreck me
I came in like a wrecking ball
Yeah, I just closed my eyes and swung
Left me crouching in a blazing fall
All you ever did was wreck me
Yeah you, you wreck me
Yeah you, you wreck me

lirik:http://www.azlyrics.com/lyrics/mileycyrus/wreckingball.html
#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License