Bila dah nak ke penghujung. | Blog BudakFadhilah

18.11.12

Bila dah nak ke penghujung.

 

Bila dah nak ke penghujung semester, bila dah keluar notis untuk pergi collect exam slip, maka dengan itu, segala dateline untuk project akan datang bertimpa timpa.  Isnin ni, dah week 10. Berapa minggu je lagi nak final exam?

Tak lena nak tidur bila fikir pasal project project yang tertangguh. Cepat lah habis semester ni.

Dan semoga aku mampu terus bersabar dan tabah. hehs

2 comments:

Hahazirah Througheart ∞ said... Reply to this comment

susahnya la dugaan belajar. tapi takpe, ni sume jihad. fighting!!

btw, sis amek kos apa? =)

Fadhilah Mn said... Reply to this comment

Biasalah student. isk. Thank you dik :)

course BIS. business info. system.

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License