Vanila Coklat - Kenangan Hidupku (Geisha) | Blog BudakFadhilah

26.10.12

Vanila Coklat - Kenangan Hidupku (Geisha)

Jika ku hadir untuk disakiti
Biarlah ku pergi jauh dan sendiri
Tanpa ada kamu siapa pun di sini ku menangis

Kebodohanku telah anggap dirimu
Kan baik untukku butakan hatiku
Kau pergi begitu saja tak ku tahu, ku tlah layu

Mungkin karnaku terlalu mencintaimu
Ku terluka

Chorus

Ke mana ku berlari
Ke mana aku kan pergi
Ku cintai namun benci
Caramu mencintaiku

Kebodohanku telah anggap dirimu
Kan baik untukku butakan hatiku
Kau pergi begitu saja tak ku tahu, ku terluka

Ulang chorus

Biarlah ku simpan
Menjadi kenangan hidupku

Ulang chorus 2x

Ku cintai namun benci
Caramu mencintaiku

Tahu tak aku pergi buang tebiat tengok balik drama Vanila Coklat. Apesal tah. Padahal cuti kejap je pun. Cuti untuk AidilAdha. Bukan lama mana pun. Lagu ni sangat.... Tapi tu ah pasal. Aku boleh tergerak nak layan drama ni balik. Boleh lah feeling feeling sikit. Tengok pelakon hensem Aiman Hakim Ridza tu dengan Izara Aishah tu. haha. Indahnya ciptaan Allah. isk

Sebenarnya ada tiga test lagi weh. TIGA. Baru sudah dua je pun. Biasa lah, midsem break dah dekat.

No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License