Hanya hujung minggu biasa. | Blog BudakFadhilah

8.3.12

Hanya hujung minggu biasa.

ehem, assalamualaikum.


 nampak tak ? nampak tak ? " Mid sem break !! "

naaah, itu hanya hujung minggu yang biasa biasa saja sebab jadual aku semester ni hari paling disaster ialah hari isnin dan selasa. rabu khamis jumaat sabtu ahad semua bagi aku adalah hari bersenang lenang. dah tu pulak mid sem break UTP memang start hari khamis. so, aku tak lah excited mana pun kan. zzzz

sebenarnya aku nak buat entri wordless wednesday gambar tu. tapi aku pemalas nak on laptop. dah masuk hari khamis pun. so, terhasil lah entri ni.

bai.

No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License