Tak mampu. | Blog BudakFadhilah

20.10.11

Tak mampu.

salam semua.

rasa macam lama gila kot tak menaip. hari hari ada je online. 24jam lagi. eh, tak. bukan 24jam. tapi yang pasti lebih daripada 6jam. sekarang otak macam tak berkembang.

nak layan blog BudakFadhilah ni, nak hasilkan satu entri pun rasa tak mampu.

 
yes, i do.

balik dari kelas je dah penat. lepas tu nak urus diri lagi. lepas tu ni, lepas tu tu. ah, macam macam alasan. mampu layan facebook dengan twitter je. since twitter dengan facebook je yang boleh digunakan 24jam tak kira tempat dan masa, membebel dekat sana je lah.

kagum kot dengan mana mana student yang mampu hasilkan dua entri dalam masa sehari. bukan entri biasa biasa yang bodoh bodoh, tapi entri yang berisi. ish, sebenarnya yang penting disiplin. kan.

how i wish i can be like that.

but for now, eh, focus dekat study je. blog ni, nanti ada cuti panjang, tiba mood nak menaip, baru lah ada entri baru. tu pun entri yang entahkan berkualiti entahkan tidak.

tapi yang pasti, saya tak mampu nak buat entri sehari sekali dan saya rindu mama. sedih  T___________T  //tetiba

tapi, kalau pointer sikit, lagi sedih !

No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License