Dijangka kami akan bergelap selama 10 jam ! Anda ? | Blog BudakFadhilah

22.10.11

Dijangka kami akan bergelap selama 10 jam ! Anda ?

salam sayang semua. aww aww. eh   -.-

wohooo, tinggal lagi beberapa minggu dah nak mid semester. eh, tak boleh wohoo sangat. dah confirm confirm test test test dengan quiz quiz quiz akan datang bertimpa timpa secara tiba tiba. tak fun betul. betul tak fun. tak fun betul !


wohoo, semester dua ni macam best je kot. best le. 16 jam kredit je. semester lepas 19 jam kredit. hari jumaat tak ada kelas. hari sabtu cuti. hari ahad tetiba ada coQ dua jam waktu pagi. eh, lorat betul dua jam tu. kalau tak, dah boleh melepak dekat Melaka dah tau. daripada duduk dekat UTP ni. heh

ok. cukup cukup lah nada yang menunjukkan kegembiraan. cepat tukar nada lain pulak. nada kesedihan !

dijangka kami, budak budak village 1 dan village 2 akan bergelap dan kepanasan tanpa elektrik selama 10 jam ! eh, kejadah bergelap pulak ? kan siang siang buta tu. k, bukan bergelap. tapi berpanas dan ber-tanpa internet !

betulkan ? 10 jam kan ? tak salah kan ?

mungkin ada lah benda yang nak diselenggara tu. mungkin. agaknya lah.

petang tadi(jumaat) pukul 7 dah mula bergelap. sedang elok je lepas mandi, duduk depan laptop kejap, pappppp, duniaku menjadi gelap. eh, tapi kejap je kot. dalam setengah jam. nasib baik. alhamdulillah.

so, apa rancangan esok ?(sabtu)
lari dari UTP !

No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License