13.11.10

ini macam penjelasan. lol

er, salam semua. ada sihat ? sudah makan ? cukup tidur ? cukup rehat ? cukup minum ? heh, maaf banyak tanya.

macam yang korang semua tahu, saya ni kan budak SPM 2010. so, nak cakap sikit. saya bukan sombong atau apa ea bila tak reply pertanyaan korang atau tak pergi blogwalking balik dekat blog korang bila korang datang blog BudakFadhilah ni. pergh, semput nafas taip dalam satu nafas. lol

bila korang singgah my blog tu, terima kasih banyak banyak. sekarang ni pun SPM macam dah, bukan macam, tapi memang dah dekat gila. sebab tu perasaan takut tu lain macam sikit. takut tak terjawab nanti soalan. HAHA

Dizzy Zen by Pieter Musterd
saya boleh bajet mesti sekarang ni ada je sesetengah budak SPM 2010 tengah sibuk google sana sini cari soalan bocor atau tips atau skop tentang SPM 2010 ni. kui kui kui, tak payah lah. tak kan jumpa punya. kalau nak tips atau skop, pergi seminar SPM, tak pun dengar apa yang cikgu korang pesan. mesti boleh jawab soalan SPM punya. SPM ni susah nak dapat soalan bocor. soalan berkemungkinan akan bocor bila malam peperiksaan atau sehari/dua sebelum peperiksaan. cool kan ? blerghh,

saya ni selalu hangat hangat taik cicak. cakap je tak nak online segala, tapi tak boleh weyh. susah ! online ni kan dadah saya. muehehehehhe, satu minggu mesti online walaupun sekali. tapi bila dah minggu minggu terakhir nak SPM ni, perasaan nak online tu lagi membuak nak online, heh, apa punya perasaan lah !

nanti nak suruh mama cabut atau pecahkan komputer ni lah. habis cerita. budak sains tulen habis SPM 8 DISEMBER. sekejap je exam. sembilan atau lapan hari macam tu. heh, sekejap pun... azab le.

eh, penjelasan ni rasa macam dah terpanjang. isi utama yang nak cakap sikit sebenarnya. ni dah melalut. maaf. maaf.

http://best1of4.files.wordpress.com/2010/11/nabil-cium-mulut.png?w=484&h=642

amendeeeee leee..  =.='



seisi bermaafan ;

saya FADHILAH MN nak minta maaf dekat sesiapa yang pernah terasa hati dengan saya. mungkin saya tak perasan saya dah tergurau kasar atau dah mengguris hati sesiapa. harap dimaafkan segala silap dan salah. saya pun bukanlah manusia sempurna. doakan saya supaya dapat keputusan cemerlang dalam SPM 2010 kali ni. saya selalu kecundang satu subjek bila exam. SPM 2010 ni saya harapkan yang terbaik. doakan ok. terima kasih.  T__________T


p/s: gua terasa sayu, dan hiba. macam nak mati je.

foto: http://www.ieyra.com/

8.11.10

jum exchange banner dan link.

salam semua. ok, ini entry sumpah pendek. kan dah sibuk bagai nak gila dengan SPM. hehe, cuma nak bagi tahu, blog ni dah ada ruangan exchange banner.

sesiapa nak TUKAR² banner dengan blog ni, tinggal je komen dekat post ni. nanti saya terjah dan tempek dekat blog. dah nama pun EXCHANGE kan, benner saya pun nanti tempek dekat blog awak ye.

ada dua pilihan banner dekat sidebar blog ni, pilih lah mana mana yang sesuai untuk blog korang. nanti bila dah tempek banner blog ni, bagitahu ok. lepas tu, pandai² lah resize banner tu. HEHE

kalau exchange link, saya akan letak link tu dekat blog rakbuku-moden khas untuk link link blog. heeeee,

apa apa hal, tinggalkan je komen dekat entry ni.


terima kasih. sumpah pendek kan entry ni. pendek lah sangat ! :P

p/s: serius cuak bila fikir SPM. kui kui kui.

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License