selamat tinggal sayang. | Blog BudakFadhilah

1.5.10

selamat tinggal sayang.

start//2:01pm

salam semua,

heh, ada satu minggu lagi sebelum exam mid year. sebab tu nak buat wasiat ni. ni pun berfikir lima ratus kali nak update atau tak. bila dah fikir lima juta kali, update lah. blog ni macam dah nazak gila. HAHA

SELAMAT TINGGAL SEMUA.

i dah nak exam. i tak nak main main lagi. *geli siot cakap macam ni. geeeerh, masa tak cukup ni. so tak nak buang masa.

DOAKAN SAYA OK.



btw, saya rasa macam benci gila nak pergi sekolah lepas DI BABI KAN, DI SIAL KAN, DI BODOH KAN oleh cikgu. bukan saya seorang. tapi sekelas saya. iaitu termasuk saya. macam macam lagi kata kata kesat kite orang kene. semua orang yang tak bersalah menangis macam esok nak kiamat. termasuk saya lah, heh, kene maki hari jumaat pulak tu.


BENCI CIKGU CIKGU TU.
lepas dah maki maki
'saya minta maaf atas keterlanjuran saya.'
wak lu !

apa kata aku babi kan anak kau.


pergh, sumpah sedih siot kene hina macam tu. mak bapak kiteorang pun tak pernah babikan, sialkan kite orang. kite orang dibanding bandingkan dengan budak budak SPM TAHUN LEPAS. kite orang dikatakan tak layak cemerlang SPM. kite orang dikatakan macam babi. cita cita nak cemerlang SPM, paaaaap, jatuh berkecai.

I hate you. We hate you, class by /pitzyper!

seharian kiteorang menangis. pergi kelas tambahan dengan mata mata bengkak. budak perempuan le yang lebih. lelaki kan hati kering. saya pulak, tak peduli, time kene maki tu dah teresak esak. dah lah kene maki dekat ruangan terbuka.

PADAN MUKA SEKOLAH NAK KENE SAMAN.


apa apa pun, cita cita saya dah hancur. hati saya dah sakit, impian saya dah kabur, harapan saya dah musnah, saya dah benci sekolah, saya dah benci cikgu.

JANGAN SUKA SUKA NAK MAKI ORANG !
pergi maki budak yang salah je.


p/s:harap ada cikgu SMK bukit baru melaka buka blog ni.
p/s/s:cek nuffnang pertama dah sampai.


7 comments:

Cik Bumble bee said... Reply to this comment

Knp cg ckp mcm tu???? mereka kan seorang pendidik. Tak elok ckp bnde2 kesat dkt anak murid. Kecemerlangan seorang murid terletak dkt usaha setiap muridnya. Bukan tahun nyer... Ape la cg2 zmn skrg nih. makin pelik.

Bersabar ye deq. Dugaan org nk exam tu..

N. Fadhilah said... Reply to this comment

Cik Bumble bee//
entah lah. kalau ye pun marah sangat, pergi le marah orang yang salah. ni tidak, semua orang kene marah.

tengah bersabar lah ni. terima kasih. :)

s.c.h.u.l.t said... Reply to this comment

cikgu tak pakai otak. yang sakit student. sabarlah ye. yang penting SPM. jangan jadikan kata-kata orang punca kegagalan kita, in fact, buktikan kita boleh! (tetiba aku jd pakar motivasi. muahahaha)

deep in me said... Reply to this comment

nape lah guna kata2 kesat kat student... mne la x nye student skg ni suke ckp maki2.. dpt kat mne? cgu jugak... nak didik org lain.. didik dri sndri dulu.. apa yg kita ckp tu 1 doa.. klu da ckgu ckp b*** maka itu 1 doa... sbr la ye dik.. doa kn yg baik2 utk cgu awk tu.. maafkn la kslhan die... nk exam kene brsihkn fkrn dr bnde2 xbak.. Insya Allah tenang jwb exam..

Dyla Duff said... Reply to this comment

eh dhilah, ( HAHA, rasa macam panggil diri sendiri )
Kalau budak bawah 18 tahun boleh cashout nuffnang tak ?

Anonymous said... Reply to this comment

saye suke blog awak!
very nice one~=)

N. Fadhilah said... Reply to this comment

s.c.h.u.l.t//
HAHA. betul, betul. :)


deep in me//
:')


dyla//
boleh, boleh.


Anonymous//
thanks. :)

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License