Dah dekat sangat dah ni. | Blog BudakFadhilah

19.12.12

Dah dekat sangat dah ni.


The most hectic semester. Semester yang semua subjek ada assignment yang memerlukan group. Semester yang semua subjek memerlukan presentation untuk coursework marks. Semester yang hari hari keluar bilik sebelum pukul 8 pagi. Semester yang hampir setiap hari balik bilik dah nak petang. Semester September 2012 sebagai first year second semester student. Penat.

But, hei, dah nak final dah pun. Perlulah aku jayakan semester ni dengan jayanya masa final nanti.

Study week=4 hari. Midsem break=4 hari. Sem break=a week. A semester= 3(+/-)months. Hampir 1year 8months tak rasa cuti yang betul betul cuti. So yeah, cuti 4 bulan tu tak lama mana pun. Harap aku akan manfaatkan cuti 4 bulan tu betul betul nanti.

Esok, presentation project WAD, jumaat, test 2 DCN and assignment terakhir, presentation project DIM. Semoga Allah permudahkan segala urusan aku. amin.

No comments:

#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License