22.9.10

I like..


kih kih kih, saje gediks gediks nak post sesuatu juga. kesian blog ni. dah lapuk betul. lepas SPM nanti, nak lenjankan blog ni.


nah, sila like. siapa tak like, nanti malam mimpi pocong !
T____________T

bukan malam je boleh mimpi, siang pun boleh. erk,

i selalu terpaksa jadi hipokrit sebab i selalu tak sedia terima kutukan atau kritikan. kita kene jadi hipokrit untuk bagi orang lain bahagia.

aaaaaaa, betul ke ?


p/s:tengah trial lagi.


10.9.10

memang ada RM10,000

start//11:31pm

keh, keh, keh

O.o

woahhhhh, baru tahu saya memang dapat RM10,000.
TERIMA KASIH.

haippp, tak boleh riak. nanti ALLAH marah.
orang lain ada lagiiii banyak kan. HEEEEEE,

dah, dah,


nak ucap,
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.
MAAF ZAHIR DAN BATIN.

jika ada terkasar bahasa atau terasa hati, mohon diampunkan.


kad raya tak sempat buat, HEHE
gambar raya banyak tapi tak ada masa nak publish.
raya tanpa nenek, terasa lain. pelik !

hari rabu minggu depan trial dah mula.
doakan saya.


p/s:orang pertama kene diarrhoea.
dalam erti kata lain, cirit birit !

4.9.10

dapat RM 10,000

start//9:31pm

salam,

Just Like Heaven by Craig Shillington

derrrrr, kan bagus kalau betul saya dapat RM 10,000 tu. keh keh keh. sebenarnya sekarang memang tengah betul betul sengal. tak tahu dah nak update apa. makin lama blog ni makin macam tak bernyawa. kesian T__________T

agaknya semua ni sebab SPM kut. sebab tu terus jadi blank. otak ni tak boleh fokus dah dengan blog. lepas je habis SPM, macam macam saya nak buat. wehuuuuuuu,


sampai sekarang saya macam tak berapa kisah dengan hari raya. HAHA, baju kurung pun tak ada lagi. see, betapa saya tak hiraukan sekeliling. tapi shopping tetap shopping. kuih raya saya yang rasmikan. heeeeeeee, makin lama, beg duit makin kempis. haishhhh,

mungkin sebab tu sekarang saya terbayang bayang kalaulah tangan saya ni dapat pegang RM 10,000 cash. alangkah indahnya. satu hari dah boleh habis. HEHE

Malaysia Ringgit by LeeZhenYu


saya gila gadget tahu. tapi kewangan tak mengizinkan. mak bapak saya bukan jutawan. kui kui kui. tapi saya mampulah juga nak miliki benda benda yang berpatutan. tunggu kerja dulu, baru boleh. so, kene belajar rajin rajin. alahaiii, statement budak budak =.='

eh, tiba tiba teringat ceramah dekat sekolah. ceramah PECUTAN TERAKHIR. tapi kawan kawan saya panggil PANCUTAN TERAKHIR. yeahhh, yang terakhir !! jadi, kene juga buat betul betul. kalau tak, kiok, habis, patah, musnah, hancur, tak guna. heeeeeeeeeee, bongek betul cakap pasal pancutan pancutan tu. hampess betul. hak hak hak

faded by IrissKa

saat ni, bila saya blogwalking, banyak blog yang bercerita tentang iklan raya TV3. kepala hotak saya ni lembab sikit, tak nampak sangat apa maksud yang tersirat. bila dah baca dekat banyak blog tentang iklan iklan TV3 tu, oooooooo baru saya faham. hik hik hik.

entah lah. tak tahu nak kata apa. perihal 1Malaysia tu memang bagus. tapi kalau sampai dah nak campur adukkan perihal agama, itu sama sekali tak bagus. tak boleh diterima langsung. agama tak boleh dipermainkan. apatah lagi diperkecil kecilkan. heh, kepala hotak orang dungu je yang buat tu semua. pada manusia yang kata mereka mereka yang mempertikaikan iklan itu berkaitan dengan agama, tak berfikran terbuka,

satu malaysia by landrome

tak terbuka pak hang ! esok esok nanti dah dapat bencana baru kau tahu langit tu rendah atau tinggi. erk, tak payah cakap esok esok. kita lihat sekarang. dah banyak sangat kecelakaan yang berlaku. takutt bila fikirkan.



grrrrr, dah dah. saya budak kecik. tak boleh cakap banyak banyak. HEHE


p/s:pehal aku rasa macam takut je ni ? =.='


#TechiesIntern (2) #WW (27) About Me (9) Contest (2) Dapur (10) Dear Diary (35) Dua (5) Family (11) Final Year (2) Foundation year (25) Love (3) Melaka (5) Nuffnang (2) Pentingkah (5) Resipi (4) Seks (3) Songs (16) Tagged (8) Tanya (4) TechiesConvo (1) Terkini (19) Tiga (5) Tips dan Informasi (19) UTP (22) UTPclassof2015 (1) UTPGraduation (1)
© 2011; Blog Budak Fadhilah | Edited by: Fadhilah Mn | Powered by Blogger

My Ping in TotalPing.com Blogged.my Creative Commons License